YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kodat; Türkiye Adım Adım Uçuruma Sürükleniyor!

Saadet Partisi Merkez İlçe Eylül Ayı Divan Toplantısı çok sayıda partilinin de katılımıyla parti binasında yapıldı.

Kodat; Türkiye Adım Adım Uçuruma Sürükleniyor!

Saadet Partisi Merkez İlçe Eylül Ayı Divan Toplantısı İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kodat ve çok sayıda partilinin katılımıyla parti binasında yapıldı.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kodat, İslam’ca düşünen insan ve toplulukların, olayları Önce Ahlak ve Maneviyat açısıyla değerlendirdiklerini. Bu açının Milli Görüş açısı olduğunu ve Dünyanın Hak, Batıl mücadelesinden ibaret olduğunu belirtti.

Kodat; “Hak İslam’dır. Batıl ise materyalizmdir, Siyonizm’dir. Bugün hakkı Milli Görüş temsil etmekte, adil bir düzen kurmak ve ıslah etmek için çalışmaktadır. Batılı ise Irkçı Emperyalizm, haçlı batı ve işbirlikçileri temsil etmekte, faize dayalı zulüm düzeni kurmak ve ifsat etmek için çalışmaktadırlar.”diyen Kodat, Türkiye’nin belki de tarihin en büyük manevi tahribatlarından birini yaşadığını sözlerine ekledi.

“Üzüldüğümüz şey ise bu manevi tahribat AKP iktidarı döneminde patlama noktasına gelmiş olmasıdır. AKP taraftarı kimi vatandaşlar, yapılan bu tahribatı doğal göstermek için; bu yaşananlar eskiden de vardı savunmasının arkasına sığınabilmektedir. Kitle iletişim araçlarının büyük bir dikkatle gizlemeye çalıştıkları, sosyal çöküş ve yozlaşma, bizi adım adım yok olmaya doğru götürmektedir.” Diyen Kodat, Aile kurumunun çökertildiğini, günümüzde boşanma olaylarının evlenmeye oranla daha çok arttığını söyledi.

Kodat; “Uyuşturucu kullanmak ve fuhuş temel eğitim kurumlarına kadar inmiştir. Bonzai gibi sentetik uyuşturucu kullanımı ülke gençliğini çökertiyor. Faize dayalı borçlanmalar, devleti, kurumları, vatandaşları köleleştiriyor. Hırsızlık, zina, kumar, içki suç olmaktan çıkartılmış, toplumu tehdit ediyor. Dini duygular zayıflıyor, Televizyon dizileri Kur’an ahlakına savaş açmış, ahlaki yıkım yapıyor. Eğitim müfredatları nesilleri İslam’dan uzaklaştırıp uyuşturuyor ve uyutuyor. “ dedi.

Bütün bu olumsuzluklar sadece dış güçlerin planlarının sonucu olarak ortaya çıkan bir durum da değil, işbirlikçi hükümetlerin, onların istediği istikamette gayretli çalışmalarının neticesinde meydana gelen bir olaydır. diyen Kodat,

“Gözlerden kaçırılan bir başka tahribat alanı da AB projeleri üzerinden gençliğin ifsat edilmesidir. AB Bakanlığı ve MEB’in birlikte yürüttüğü bu programlar yoluyla gençler ve öğrenciler guruplar halinde Avrupa’ya ve çeşitli batılı ülkelere taşınarak batı hayat tarzına özendirilmektedirler. İmam Hatip Okulları da dâhil bütün okullarda Avrupa kolu kurdurulmakta ve ahlaksızlık zehri bütün vücudu sarsın diye yoğun bir gayret gösterilmektedir. Şeklinde konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kodat, “Duyarlı olmasını beklediğimiz kimi sivil toplum örgütleri, sendikalar sessiz kalmakta veya sürece destek vermekten kaçınmamaktadır. Bu kuruluşlar farkında olmadan basit dünya beklentilerinden dolayı bu tahribat çalışmalarına ortak olmaktadırlar. “ değerlendirmelerinin yanı sıra, Yahudi Haham Hayım Nahum’un Türkiye’yi İsrail’e vilayet yapmak adına hazırladığı doktrini partililerle paylaştı. Bu doktrinin 7 hedefi vardır diyen Kodat;

1- Türkiye insanını aç bırakmak,

2- Türkiye insanını işsiz bırakmak,

3- Türkiye’yi borca esir etmek,

4- Halkı İslam’dan ve inancından uzaklaştırmak,

5- Türkiye’yi bölmek,

6- Yumuşak lokma yapmak,

7- Bunun sonunda ise Büyük İsrail’e vilayet yapmak.

Kodat Maddeleri sıraladıktan sonra şunları ifade etti,

“Bu plan gözümüzün içine baka baka tavizsiz bir şekilde yürütülüyor. Türkiye’de oynanan bu oyunu Milli Görüş fark etmiş ve 45 yıllık tarihi boyunca bu oyunu bozmanın mücadelesini vermiştir, vermeye de devam etmektedir.

Allah Erbakan hocamızdan razı olsun ve ona rahmet etsin. O bize, yıllarca Siyonizm’in bu oyununu anlatmaya çalışmıştır. Maalesef Siyonizm, Türkiye’de hedeflerine AKP’nin işbirlikçi siyaseti vasıtasıyla ulaşmanın yolunu bulmuştur. Manevi Tahribatı engellemenin tek yolu Milli Görüştür. Saadet Partisinin tek başına iktidarıdır. Değerlendirmelerinde bulundu

Mustafa Kodat, Milletimizin AKP’yi, kendisine hizmet eden bir siyaset anlayışına sahip bir parti olduğuna dair kanaati, güncel bir yanılgıdır.” diyerek Konuşmasını şöyle sürdürdü,

“Cumhurbaşkanı Sn Erdoğan’ın AKP’nin son kongresinde yaptığı konuşmanın bir yerinde AKP hareketinden söz ederken “Bu harekette Abdülhamid’in ruhundan, Sultan Alpaslan’ın imanından, Mustafa Kemal’in Ufkundan bahsediyor. Bu harekette Necmettin Erbakan’ın da emeğinden, Turgut Özal’ın alın terinden bahs ediyor.

Bu hareket nebisini kendisine rehber edinmiş bir hareket olduğun dan dem vuruyor.

Şimdi sormak lazım. Nebisinin yolunda olan bir hareket AB’ci, faizci olur mu?

Zina, domuz eti, kumar gibi dinin kesin olarak yasakladığı haramlara yol verir mi?

Müslüman kardeşini katletmek için kafirlerle işbirliği yapar mı?

Bunu ancak akıl sahipleri idrak edebilir. Necmettin Erbakan’ın hangi programını uyguladınız. Hangi amacını yerine getirdiniz. 12 yıldır Erbakan hocanın görüşlerinin tam tersi icraatlarda bulundunuz. Bu gün hangi hakla Erbakan hocadan bahsedebiliyorsunuz. Hükümet programına dahi yazıyorsunuz. Bu nasıl bir samimiyetsizlik.” Şeklinde konuştu.

Kodat 49 vatandaşın hala Işid’ in elinde olduğunu, Doğuda Güney doğuda PKK’nın bozgunculuğa devam ettiğini, buna karşılık hükümetin tüm bu olanlara seyirci kaldığını belirterek, Genel Kurmay Başkanlığının heykeli indirdik açıklamasının ardından karşılaştığı fiili ve psikolojik saldırıları hatırlatarak, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Düştüğü duruma bakın, ne kadar acı” şeklinde konuştu.

“Dostlarım dedikleri başta Amerika ve Almanya tarafından dinleme konusunda yol geçen hanına dönmüş bir ülke Türkiye. Almanya Başbakanı Merkel, dostumuz olmayan ülkeleri dinleyebiliyoruz, dolayısıyla Türkiye bizim dostumuz değil diyebiliyor.

Ama aynı Almanya’nın Patroit füze rampaları 400 Askeriyle Kahraman Maraş’ımızın göbeğine konuçlandırılmış durumda. Burada asılı olan alman bayrağını, burası Türkiye toprakları, Alman toprakları değil diyerek, bu bayrağı indiren komutanımıza madalya vereceklerine, hakkında soruşturma açılıyor. İşte bu Akp nin tipik teslimiyetçi politikası. “ değerlendirmelerinde bulunun Merkez İlçe Başkanı Ülkenin aylardır paralel yapı ile yatıp, pararlel yapı ile kalktığını, bunun hükümet programlarına dahi konulduğunu ifade ederek,

“ Ey AKP bu paralel yapıyı 12 yıldır siz oluşturmadınız mı? Daha düne kadar yerlere kadar eğilerek saygılar hürmetler sunarak Pensilvanya’ya gönderen sizler değil miydiniz? Türkiye’nin gündemini bununla meşgul edeceğinize gerçek paralele dönün. Esas paralel yapı Doğu ve Güney doğuda. Burada devlet olarak sen ne kadar varsın. Esas acziyetiniz burada.” Dedi.

Kodat,” Maalesef İktidarın geçmiş 12 yıllık icraat tablosu iç açıcı değildir. Eğer yeni bir gelecek konusunda samimilerse, gerçekten yeni bir dönem başlatmak istiyorlarsa, şu 8 maddeyi tavizsiz ve korkusuz bir şekilde uygulamalarını bekliyoruz.

-Şartlar ne olursa olsun gücün değil hakkın ve haklının yanında yer alınmalıdır.

-Kin ve nefretle değil, merhamet ve adaletle hükmedilmelidir.

-Önce Ahlak ve Maneviyat düsturu benimsenmelidir.

-Milli, güçlü, süratli ve yaygın kalkınmak için çalışılmalıdır.

-Sömürgeci ekonomi için değil, Adil Düzen için mücadele edilmelidir.

-Beyt-ülmal’e sahip çıkılmalı, fakir fukaranın, garip gurebanın hakkı titizlikle korunmalıdır.

-Şeffaf, şaibesiz ve dürüst bir yönetim anlayışı ortaya konulmalıdır.

-Batı kulübüne girmenin değil, İslam Birliği’ni kurmanın mücadelesi verilmelidir.

Ancak o zaman yeni bir dönemden bahsedilebilir. Böyle olduğu takdirde, Milli Görüşçüler her zaman ve her türlü desteği vermeye hazırdır. Ancak bu ilkelerin dışına çıkıldığında, en sert mücadeleyi, en şiddetli direnişi yine Saadet Partisi, yine Milli Görüş erleri ortaya koyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Kodat daha sonra konuşmalarını şöyle sürdürdü, “Milli Görüş’ün ve onun tek temsilcisi SAADET PARTİSİNİN en önde giden bayrağı her zaman “Önce Ahlak ve Maneviyat” bayrağı olmuştur.

Yaşanabilir Bir Türkiye,

Yeniden Büyük Türkiye,

Yeni Bir Saadet Dünyası ancak SAADET iktidarıyla kurulabilir.

Yeniden Büyük Türkiye, Uydu değil, lider ülke Türkiye demektir. Bu da AB kapısında, yalvaran, her türlü tavizi veren, milli ve manevi değerlerimizi yok eden AKP politikalarından vazgeçmekle olur. Bu politikalardan vazgeçmediğin müddetçe, istediğiniz kadar yeni Türkiye sloganları atınız. Yeni demekle yeni olunmuyor.

Kurtuluşun tek yolu Milli Görüş iktidarıdır. Çünkü Milli görüş, bütün insanlığın saadetini temin gayesiyle çalışmayı en önemli insanlık görevi sayan hak ve adalet merkezli dünya görüşüdür. Saadet Partisi bu çizginin yegane temsilcisidir. Saadet Partisinin dayandığı bu görüşün temelinde, sevgi, şefkat ve maneviyatçılık vardır. İnsanlığın saadeti için Milli Görüş iktidarının en kısa zamanda kurulması temennisiyle hepinize hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Ajans23/Buşra KESKİN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler