YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Memiş’in Cenazesi Memleketi Elazığ’a Getirildi

Patlayıcının elinde patlaması sonucu hayatını kaybeden Sınıf öğretmeni Hamit Memiş’in cenazesi memleketi Elazığ’a getirildi.

Memiş’in Cenazesi Memleketi Elazığ’a Getirildi

Adana'nın Kozan İlçesi'nde eski eşinin kapıyı açmadığı için beraberinde getirdiği patlayıcılarla kapıyı patlatmak istediği sırada patlayıcının elinde patlaması sonucu hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Hamit Memiş’in cenazesi memleketi Elazığ’a getirildi.

Seyhan Belediyesi'ne ait cenaze nakil arcı ile memleketi Elazığ’a getirilen Hamit Memiş’in cenazesi İhsaniye camiine getirilerek burada yıkandıktan sonra merkeze bağlı Hıdırbaba köyüne götürülerek, köyde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Adana’dan getirilen Hamit Memiş’in cenazesi yakınları tarafından İhsaniye Camii gasil hanesine alınarak cenaze burada yıkandı.

Memiş’in köylüleri kullandığı patlayıcının dinamit olduğunu başka bir patlayıcı türü ile işinin olmayacağını söylediler.

Yaşanan olaydan Yaklaşık 20–25 gün önce Elazığ’a geldiği ifade edilen Memiş’in eski eşinden yakındığı ve çocuklarını göremediği için çok üzüldüğü söylediği ifade edildi.

Hamit Memiş’in, şiir yazdığı ve güzel şiir okuduğu, Adana kulisi.com internet sitesinde yayınlanmış şiiri olduğu belirtildi.

Hamit Memiş (1 Şiir)

Ayrılık

Gözüme boş boş bakan gözlerin,

Sevgisiz bakınan tavrını sezdim.

Bir alev misali yakan sözlerin,

Hep benden yakınan tavrını sezdim.

Hasretin tenime yanık eserken,

Sudan bahaneyle bana küserken,

Selamı sabahı tümden keserken,

Ayrılık takınan tavrını sezdim.

Bu hayat böylece sürüp giderken,

Uğruna canımı feda ederken,

Ölürüm birlikte seninle derken,

Kendini sakınan tavrını sezdim

Ajans23/Buşra KESKİN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler