YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları'nda birinci olan Elazığ Necip Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesi idarecileri,

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları'nda birinci olan Elazığ Necip Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesi idarecileri, Vali Muammer Erol'u ziyaret etti.

İletişimde Sözün Doğrusu çalışmasıyla Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları'nda Türkiye birincisi olan Necip Güngör Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesi idarecileri Vali Muammer Erol ile makamında bir araya geldi.

Vali Erol, Türkçe'nin doğru ve temiz bir şekilde kullanılmasının önemine değinerek, yapılan çalışmanın Türkçe'nin doğru kullanılması için örnek bir proje olduğunu, diğer okullarında bu projeyi örnek alarak kenti en iyi şekilde temsil edecek projeleri yapabileceklerini belirtti.

İletişim lisesinde yetişen öğrencilerin gelecekte medya dünyasında etkin olacaklarını anımsatan Erol, bu sebeple dili iyi kullanmaları ve Türkçe'yi doğru bir şekilde yansıtmaları gerektiğine inandığını kaydetti.

Okul müdürü Ali Canpolat ise yürüttükleri çalışmanın birincilikle sonuçlanması ve Elazığ adına ödül almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Muhabir: Emrah Gökmen

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler