YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selçuk Öztürk’ten Başbakan’a Teşekkür

Elazığspor Kulüp başkanı Selçuk Öztürk Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan yardımcısı Bülent Arınç için bir teşekkür mesajı yayınladı

Selçuk Öztürk’ten Başbakan’a Teşekkür

Elazığspor Kulüp başkanı Selçuk Öztürk Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan yardımcısı Bülent Arınç için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi; Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’ın geçtiğimiz hafta şehrimizi ziyaretleri esnasında şahsıma ve kulübümüze göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür eder ve şükranlarımızı sunarım.

Ayrıca Milletvekilimiz Sayın Şuay Alpay’ın Başbakanımızın şehrimizi ziyareti esnasında kulübümüze gösterdikleri ilgiden ve Giresunspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyerek yaşanan olayları ülke gündemine taşıyarak göstermiş oldukları çaba ve desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler