YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldız Bağları Ana Okulunda etkinlik

Elazığ Yıldız bağları Ana Okulu öğrencileri düzenlediği etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı

Yıldız Bağları Ana Okulunda etkinlik

Okul öncesi Eğitim şenlikleri kapsamında Elazığ Yıldız bağları ana okulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe velilerin yoğun ilgisi vardı.

Bir çok gösterinin sunulduğu etkinlikte özellikle ana okulu öğrencilerin kıyafetleri dikkat çekerken, halat ve toplu oyunlarda veliler tarafından heyecanla izlendi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Yıldız Bağları Ana Okulu Müdürü Çiğdem Yılmaz yaptığı açıklamada, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yıl sonu etkinliğimiz bu gün gerçekleştirdik, şu anda okulumuzda okul öncesi Eğitim gören 80 öğrencimizle birlikte bir sezon boyunca öğrendikleri faaliyetleri ailelerine sergilemektedirler. Bu etkinlikte öğrencilerimizin üzerinde gösterilerini sergiledikleri tır sahneyi tarafımıza tahsis eden Elazığ Valiliğine ve bu etkinliğimizi düzenlememize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Ajans23/Arzu AKIN

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler