YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Çakır Ve Meclis Üyelerinden Siyasi Parti Ziyaretleri

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, siyasi partilerin il başkanları ve yönetimleri ile düzenli olarak bir...

Başkan Çakır Ve Meclis Üyelerinden Siyasi Parti Ziyaretleri

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, siyasi partilerin il başkanları ve yönetimleri ile düzenli olarak bir araya geliyor. Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Erzincan İl Teşkilatı ve Has Parti Erzincan İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Çakır'a, belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler Ziyaretler esnasında yaptığı açıklamalarda belediye çalışmalarını, her siyasi görüş, her sivil toplum yapılanması, her toplum katmanından temsilciler ile birlikte şekillendirdiklerine vurgulayan Başkan Çakır, bu güne kadar siyasi partileri 6'şar kez ziyaret ettiklerini hatırlattı.

Başkan Çakır; "Siyasi partilerin yöneticilerine, çalışmalarımızı anlatıyoruz. Kendi tabanlarının belediyecilik adına kendilerine ilettikleri eksikleri veya görebildikleri aksaklıkları tartışıyoruz. Fikir alış verişinden her zaman en iyi karar çıkar. Biz bunu yakalamanın peşindeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 3 yıl geçti. Belediyemizin üç yıllık çalışmalarını sadece siyasi partiler ile değil, sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları ile de paylaşıyoruz. Ayrıca televizyon ve radyolarda canlı yayınlar ile hemşehrilerimize dorudan bilgi aktarıyoruz. Bilgilendirme noktasında bir eksiğimiz kalmasın istiyoruz. Ayrıca da belediyemiz dışındaki fikirleri, görüşleri öğrenmek istiyoruz.

Ziyaretler esnasında MHP İl Başkanı İlhan Gülırmak ve Has Parti İl Başkanı Enis Başakın'da belediyenin sıradışı bir yöntemle, düzenli olarak siyasi parti yöneticilerini bilgilendirmesinden, farklı görüşlere kulak kabartmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler