YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erzincan'da Kaçakçılıkla Mücadele

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da 2 bin 819 adet cinsel ve zayıflama içerikli hap ile 3 bin 950 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Erzincan'da Kaçakçılıkla Mücadele

ERZİNCAN - Erzincan'da 2 bin 819 adet cinsel ve zayıflama içerikli hap ile 3 bin 950 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde durdurdukları bir araçta arama yaptı. Aracın bagajında yapılan aramada, muhtelif markalarda 2 bin 99 adet cinsel içerikli hap, 720 adet zayıflama hapı ve 78 adet cinsel içerikli sprey bulundu. Araç sürücüsü U.N, gözaltına alındı. Ekipler, bir başka otomobilin bagajında yaptıkları aramada da 3 bin 590 paket kaçak sigara ele geçirdi. Otomobilde bulunan A.G. ve Z.Y. gözaltına alınarak haklarında "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Erzincan'da Kaçakçılıkla Mücadele

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler