YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teröristler, Askeri Konvoy Geçerken Patlayıcıyı Infilak Ettirdi (2)

İKİNCİ BOMBALI DÜZENEK ARAMASI YAPILDI Erzincan merkeze bağlı Yaylabaşı Beldesi’nde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenmiş bombalı saldırının ardından ikinci bir

Teröristler, Askeri Konvoy Geçerken Patlayıcıyı Infilak Ettirdi (2)

İKİNCİ BOMBALI DÜZENEK ARAMASI YAPILDI
Erzincan merkeze bağlı Yaylabaşı Beldesi’nde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenmiş bombalı saldırının ardından ikinci bir düzenek ihtimaline karşı arama çalışması yapıldı. Saldırının ardından özel harekat, jandarma ve güvenlik korucularının katılımı ile geniş çaplı operasyon başlatılırken, bölgeye getirilen iş makinesi ile ikinci bir patlayıcı arandı.
Karayolu araç trafiğine kapatılırken, bombalı düzeneğe ait kablo, güç kaynağı ve el telsizi bulundu. Yapılan aramada ikinci bir düzenek bulunmazlen, karayolu yaklaşık iki saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

Teröristler, Askeri Konvoy Geçerken Patlayıcıyı Infilak Ettirdi (2)Teröristler, Askeri Konvoy Geçerken Patlayıcıyı Infilak Ettirdi (2)Teröristler, Askeri Konvoy Geçerken Patlayıcıyı Infilak Ettirdi (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler