YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2012 Londra Paralimpik Oyunları'nın Ardından

Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, Paralimpik Oyunları'nda makaralı yay kategorisinde bronz madalya alan milli okçu Doğan Hancı'yı kabul

Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, Paralimpik Oyunları'nda makaralı yay kategorisinde bronz madalya alan milli okçu Doğan Hancı'yı kabul etti.

Hancı, Telekomspor Kulüp Başkanı Sakıp Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Kemal Akkan, Mehmet Çıtıraz, Adem İstanbullu ve Battal Alpkılıç ile birlikte Sevim'i, makamında ziyaret etti.

Sevim, burada yaptığı açıklamada, Hancı'yı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, alınan başarının Türkiye ve Erzurum için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Telekomspor Kulübü bünyesinde okçuluk branşı açmayı düşündüklerini ifade eden Sevim, şunları kaydetti:

"Kendi kulübümüz bünyesinde okçuluk branşını açmayı düşünüyoruz ve bu konuda Hancı'nın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Hancı, azmi ve büyük başarısı sonucu Türk halkı olarak bizleri gururlandırmıştır. Kendisini bu büyük başarısından dolayı kutluyoruz. Engelli bir sporcu olarak, engel tanımaması ve bütün zorlukların üstesinden gelmesi ayrı bir gururdur. Okçuluk gibi ferdi anlamda büyük beceri isteyen bu spor dalında bir tarih yazmıştır."

Timur, konuşmasının ardından Hancı'ya bir adet Cumhuriyet altını hediye etti.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler