YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anadolu Lisesi öğrencileri soru bankası kitabı çıkardı

Erzurum Oltu Anadolu Lisesi 11-C sınıfı öğrencileri, Türk Edebiyatı dersi proje ödevi kapsamında 11. sınıf...

Erzurum Oltu Anadolu Lisesi 11-C sınıfı öğrencileri, Türk Edebiyatı dersi proje ödevi kapsamında 11. sınıf konularını içeren Edebiyat Soru Bankası kitabı çıkardı.
Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Hasan Özdemir gözetiminde 3 aylık özverili bir çalışmadan sonra soru bankasını ellerine alan öğrenciler çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Öğrenciler, soruları gruplara bölerek hazırladıklarını vurgulayarak, “Sonunda emeğimizin karşılığını aldık. Diğer arkadaşlarımız bize gıpta ile bakıyor. Bu durum onlarında hoşuna gitmiş ve ‘Bizde yapmak istiyoruz.’ diye konuşuyorlar.” ifadelerini kullandı.
Okul Müdürü Necati Koçak ise başta öğretmenleri olmak üzere öğrencilerin bu araştırmacı yönlerini tebrik ve takdir ettiğini ifade ederek, "Bana bu düşüncelerini ilettiklerinde çok hoşuma gitti ve bütün imkânları seferber ettim. Planlamaları kendileri ve öğretmenlerle yaptılar. Bize düşende ortam oluşturmak oldu. Bundan iftihar ediyorum. Önceleri öğrencilerimizde biraz tedirginlik vardı, başarılı olabilirmiyiz diye. Fakat bizde destek olup cesaret verdik. Onlar da yaptı ve başarılı da olundu. Bundan şu sonucu çıkarıyoruz. Çocuklarımıza destek olunduğu, cesaretlendirildiği zaman çok şeyler yapılabilir. Bir başka sınıfımızında hikaye ve masal kitabı projesi var, fakat eğitim sezonu bitiyor olması nedeniyle proje seneye kaldı." dedi.
Diğer okulların da kendilerini maddi açıdan destekleyip kitap satın aldıklarını ifade eden Koçak, "Bu biriken paraları bir kenara koyup gelecek kitap projelerinde kullanacağız. Maddi olarak bizi destekleyen kurum ve sponsorlarımıza, özellikle Oltu Ticaret Odası Başkanı Baki Karaca, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve diğer sponsor firmalara da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler