YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziziyeli çocukların Caillou sevinci

Erzurum Aziziye Belediyesi, ilçedeki çocukları çizgi film kahramanı Caillou (Kayu) ve Temel Reis figürlü salıncaklarla...

Aziziyeli çocukların Caillou sevinci

Erzurum Aziziye Belediyesi, ilçedeki çocukları çizgi film kahramanı Caillou (Kayu) ve Temel Reis figürlü salıncaklarla tanıştırdı.
Aziziye Belediyesi, ilçede geçen yıl yaptığı dekoratif parkların yanına bu yıl da Caillou ve Temel Reis salıncaklarını koydu. Erzurumlu çocukları modern oyun gruplarıyla tanıştıran belediye engelli parkıyla bir ilki gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Fatih Cengiz, çocuk oyun gruplarının yanlarına konulan Caillou'ların parklara ayrı bir görsel güzellik ve estetik kattığını belirtti.
Çocukları çok sevdiğini ve onlara yaşanabilir bir çevre sunmak için çalıştığını ifade eden Başkan Cengiz, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Yaptığımız hizmetlerde büyüklere verdiğimiz önem kadar çocukları da düşünmek, onlara parklar ve çocuk oyun alanları sunmak zorundayız. Geçtiğimiz yıl ilk olarak 7 adet kapsamlı ve hepsi farklı dekorasyona sahip çocuk oyun grubu kurduk. Bu yıl da bu parklarımızın çevresine birer adet dünya çocuklarının sevgilisi olan Caillou ve Temel Reis figürlü salıncaklar yerleştirdik. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek, bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Belediye olarak bu tür güzellikler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Öte yandan yeni oyuncaklarda sallanmak için adeta birbirleriyle yarışan çocuklar, mutluluklarını dile getirerek, belediyeye teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler