YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engel Tanımayan Aşkını Anlatınca Ağlattı

Turgay İPEK/ERZURUM, Büyükşehir Belediyesi tarafından Olimpiyat Park'ta düzenlenen engellilerin yaşamanı kolaylaştıran 'akülü araç' teslim törenine Erzurum Ak Parti Milletvekilleri Adnan

Engel Tanımayan Aşkını Anlatınca Ağlattı

Turgay İPEK/ERZURUM, Büyükşehir Belediyesi tarafından Olimpiyat Park'ta düzenlenen engellilerin yaşamanı kolaylaştıran 'akülü araç' teslim törenine Erzurum Ak Parti Milletvekilleri Adnan Yılmaz, İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, iş adamı Ali Yavuz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, iş adamı ve diğer yetkililer birer konuşma yaparak engelliler ve yapılan yardım hakkında görüşlerini açıkladı. Kürsüye son olarak çıkan evli ve 4 çocuk babası, yürüme, görme engelli 38 yaşındaki Murat Keleş, engelliler adına yaptığı konuşma ile hem güldürdü, hem de ağlattı.
1977 yılında Erzurum'un Oltu İlçesinde iki eşli babanın 25 çocuğundan 24'üncüsü olarak dünyaya gelen Murat Keleş, İstanbul Gebze İmam Hatip Lisesinde eğitimine devam ederken, trenden düşmek üzere olan bir kadına yardım edince, kendisi de trenden düşüp bacaklarını kaybettiğini bildirdi. Bedensel engelli olduktan sonra, sevdiği kızı vermedikleri için kaçırmaya giderken 1995 yılında trafik kazası geçirerek bu kez gözlerini kaybettiğini belirten Murat Keleş, şöyle konuştu:
"Canımdan çok sevdiğim şimdiki eşim Selma bana 'Senin ayakların, gözlerin yoksa, benim var. Hayatta beraber görür, beraber yürürüz' dedi. Sevdiğim kadınla tüm engelleri aştık. 18 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyoruz."
Murat Keleş'in sahnede anlattıklarını ilgiyle dinleyen özellikle kadın davetliler göz yaşını tutamadı. Protez bacak kullanan ve koltuk değnekleri ile yürümeye çalışan Keleş'in yerine oturması ardından hayırsever iş adamı Ali Yavuz, Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen akülü araçları engellilere teslim etti.

Engel Tanımayan Aşkını Anlatınca AğlattıEngel Tanımayan Aşkını Anlatınca AğlattıEngel Tanımayan Aşkını Anlatınca Ağlattı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler