YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erzurum'da Beşiktaş Çoşkusu

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 4-0 yenerek şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş'ın Erzurum'daki taraftarları sokağa döküldü. Ellerinde siyah-beyaz bayraklarla saatlerce eğlenen taraftarlar şampiyonluk

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 4-0 yenerek şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş'ın Erzurum'daki taraftarları sokağa döküldü.
Ellerinde siyah-beyaz bayraklarla saatlerce eğlenen taraftarlar şampiyonluk sevincini doyasıya kutladı. Ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşitaş'ın Erzurum'daki binlerce taraftarı kentte bayram havası estirdi. Cumhuriyet Caddesi'ne çıkan taraftarlar attıkları slogan ve söyledikleri marşlar ile şampiyonluklarını kutlayarak eğlendiler. Çok sayıda taraftar otomobilleri ile konvoy yaparken, tarihi Yakutiye Medresesi önünde toplanan taraftarlar daha sonra Cumhuriyet caddesine çıkarak sloganlar eşliğinde yürüdüler. Polisin aldığı geniş güvenlik önlemi altında Atatürk'ün anıtının bulunduğu havuz başına giden taraftarlar sevinçlerini burada da sürdürdü.
Üst üste 2'nci şampiyonluğunu ilan eden ve 3'üncü yıldızı takacak olan Beşiktaşlı taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kutlamalar olaysız sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Meşaleler ile kutlama coşkusu
-Caddede toplalan kalabalık taraftarlar
-Slogan atarak yürüyüen taraftarlar
-Atatürk anıtı önünde bulunan süs havuzna giren taraftarlar

Haber-Kamera: Zafer KUMRU / ERZURUM,(DHA)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler