YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erzurum'da Kadın Cinayeti …

Erzurum'da dün kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen Elif Karanlıkbulut cinayetiyle ilgili 4 şüpheli adliye'ye...

Erzurum'da Kadın Cinayeti …

Erzurum'da dün kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen Elif Karanlıkbulut cinayetiyle ilgili 4 şüpheli adliye'ye sevk edildi.

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Aşağı Sanayi semti 1. Bağcılar Sokak üzerinde dün meydana gelen olayda; 20 yaşındaki 1 çocuk annesi Elif Karanlıkbulut, iddiaya göre eşi Ömer Karanlıkbulut ve yakınları tarafından doğum gününde bıçaklanarak öldürüldü. Olay sonrası kaçan Ömer Karanlıkbulut ve üç yakını M.S.K., A.E., ve T. K., polis tarafından yakalandı. Emniyet Müdürlüğünde 1 gün sorgulanan 4 şüpheli bugün adliye'ye sevk edildi.

Şüphelilerin adliye'deki sorguları sürüyor.

Adliye girişinde "pişmanmısın ?" şeklindeki soruya Ömer Karanlıkbulut, "Neden pişman olayım. Ben öldürmedim ki" diye cevap verdi.

Öte yandan Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, olayla ilgili polisin herhangi bir ihmalinin bulunmadığını düşündüğünü ve konunun yargıda olduğunu belirtti.

ELİF KARANLIKBULUT CİNAYETİ

Erzurum'da üç yıl önce severek kaçıp evlenen 20 yaşındaki Elif Karanlıkbulut, 3 yaşındaki çocuğunun gözü önünde doğum gününde kocası tarafından 6 yerinden bıçakla delik deşik edilerek öldürüldü. Olay, dün akşam saat 19. 00 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Aşağı Sanayi semti 1. Bağcılar Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; Elif ve Ömer Karanlıkbulut çifti yaklaşık üç yıl önce birbirlerini severek, kaçıp evlendi. Bir süre sonra çiftin Berat ismi konulan bir erkek çocukları dünyaya geldi. İlerleyen günlerde çift arasında sorunlar yaşanmaya başlandı. Sabit bir işi olmayan ve kağıt toplayarak geçimini sağlayan Ömer Karanlıkbulut, eve alkollü gelerek eşine şiddet uygulamaya başladı. Dünde eşi tarafından feci şekilde darp edilen Elif Karanlıkbulut, evi terk ederek polise kocası hakkında şikayette bulundu. Bunun üzerine polis tarafından gözaltına alınan koca, ifade verdikten sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Serbest kalan Ömer Karanlıkbulut, dün saat 19.00 sıralarında yanına M. S. K., A. E., ve T. K'yı alarak kendisinden boşanmak isteyen ve babasının evine sığınan eşinin evine baskın düzenledi. Sallama tabir edilen döner bıçağıyla eve baskın yapan öfkeli koca eşi Elif Karanlıkbulut'u 6 yerinden bıçakladıktan sonra araya girmeye çalışan Muhammet Koçak, Necati Koçak ve Selfinaz Yürek'i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralı olarak Erzurum Bölge Eğitim Hastanesine kaldırılan Elif Karanlıkbulut, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak doğum gününde hayatını kaybetti.

Diğer üç kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Polis olay sonrası kaçan öfkeli koca Ömer Karanlıkbulut ve diğer 3 kişi M. S. K., A. E., ve T. K'yı yakalayarak gözaltına aldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler