YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erzurum'da Sahta Polisler Polisten Kaçamadı

Erzurum'da iki otomobilde yapılan aramada, polis yelekleri, kurusıkı tabancalar, tepe lambası ve cumhuriyet savcılığından alınmış sahte arama kararları ele geçirildi.

Erzurum'da iki otomobilde yapılan aramada, polis yelekleri, kurusıkı tabancalar, tepe lambası ve cumhuriyet savcılığından alınmış sahte arama kararları ele geçirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Havaalanı yolu Çiftlik köyü yol ayırımında durumundan şüphelendikleri iki otomobili durdurup arama yaptı. Aramada, Erzurum Cumhuriyet Savcılığı'ndan alındığı belirtilen sahte arama kararları, polis yelekleri, tepe lambası ve 3 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeyle ilgili olarak iki otomobilde bulunan S.D, N.Ö, O.İ. ve Y.Ç gözaltına alındı. Cinayet ve Gasp Büro Amirliği görevlileri tarafından sorgulanan 4 zanlının çok sayıda suçtan sabıka kayıtlarının bulunduğu belirlendi.

Yetkililer, zanlıların, kendilerine polis süsü vererek bazı ev ve iş yerlerini basmak istedikleri ancak ekiplerin duyarlılığı sayesinde amaçlarına ulaşamadan yakalandıklarını tahmin ettiklerini ifade etti.

Emniyetteki işlemlerin ardından, 4 zanlının adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Muhabir: Hasan Özkal

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler