YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Etb Yönetim Kurulu Başkanı Oral: “15 Temmuz’ Da ‘ben Öleyim, Ülkem Yaşasın Diyen Şehitlerin Sayesinde Yeniden Dirilen Bir Ulusun Hikayesi’ Var”

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, 15 Temmuz’da ihanet ile zaferin bir arada yaşandığını, o...

Etb Yönetim Kurulu Başkanı Oral: “15 Temmuz’ Da ‘ben Öleyim, Ülkem Yaşasın Diyen Şehitlerin Sayesinde Yeniden Dirilen Bir Ulusun Hikayesi’ Var”

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, 15 Temmuz’da ihanet ile zaferin bir arada yaşandığını, o gün yaşananların düşmana ders, dosta ibret olduğunu söyledi.Başkan Oral yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:“15 Temmuz öyle bir gün ki içinde hem ihanet, hem de zafer var. ‘Ben öleyim ülkem yaşasın’ diyen şehitleri sayesinde yeniden dirilen bir ulusun hikayesi var. Gücümüz milli irade, hedefimiz büyük Türkiye. 15 Temmuz’un, Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Çünkü, bu alçak saldırı, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. 15 Temmuz, İstiklal Harbi’nden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi. O gece, Fetullahçı Terör Örgütü, devleti ele geçirmeye, milleti tahakküm altına almaya kalkıştı. Darbe girişiminin asıl amacı; ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmaktı. Darbe teşebbüsünün nihai amacı, Türkiye Cumhuriyeti’ni bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmekti. Allah’a şükürler olsun ki milletimiz, cesareti ve feraseti ile bu belayı, fitneyi durdurdu. Milletimiz demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden saldırı karşısında dik durdu canı pahasına milli değerlerini savundu. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla, hep birlikte bir destan yazdık. 15 Temmuz destanını yazan demokrasi şehitleri ile gazilerimizi, minnetle anıyoruz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.” Rabbim ülkemize bir daha böyle günler yaşatmasın.”

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler