YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evli Kadının Kaçırılmak Istendiği Iddiası

Erzurum'da evli bir kadın kendisini sürekli rahatsız eden kişi tarafından kaçırılmak istendiği iddiasıyla polise başvurdu.

Erzurum'da evli bir kadın kendisini sürekli rahatsız eden kişi tarafından kaçırılmak istendiği iddiasıyla polise başvurdu.

Gölbaşı semtinde yaşayan T.T. adlı kadın, daha önce sürekli rahatsız eden bir kişinin evine gelerek kayınvalidesi Z.T'nin yanında kendisini kaçırmaya kalkıştığını belirterek, polisten yardım istedi.

Olay yerine gelen ekipler, T.T'yi kaçırmaya kalktığı öne sürülen zanlıyı bölgede tüm aramalara rağmen bulamadı. Kaçırılmak istendiğini ileri süren T.T. ve kayınvalidesi Z.T'nin ifadesine başvuran ekipler, olayın meydana geldiği adresteki görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Zanlının yakalanması için soruşturma başlatan ekiplerin bölgede bulunan iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek zanlının açık kimliğini tespit etmeye çalıştığı öğrenildi.

Muhabir: Hasan Özkal

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler