YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal'dan, Ceyhan'a Ziyaret

 Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan'ı ziyaret etti.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan'ı ziyaret etti. Asbaşkan Selçuk Ercan ile yaptığı ziyarette Ceyhan'a teşekkür plaketi veren Uysal, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Uysal, yaptığı açıklamada, judo sporunun kentte yaygınlaşmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, "Erzurum bizim gerçekten çok değer verdiğimiz illerden birisi, burada müthiş bir judo potansiyeli var. Antrenör arkadaşlarımda özveriyle çalışıyor. Biz federasyon olarak Erzurum'a yıldızlar düzeyinde bir Türkiye Şampiyonası vermeyi arzuluyoruz. İnanıyorum ki, müdürlüğümüzle birlikte güzel bir organizasyon yaparız. Bu şampiyonanın takvimini belirlemek için çalışacağız" dedi. Ceyhan da kent olarak birçok başarılı organizasyona ev sahipliği yaptıklarını, verilecek her türlü spor organizasyonuna severek ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler