YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Judo Milli Takımı, Erzurum'da Kampa Girecek

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, "Türkiye, judoda önemli bir ivme yakaladı ve altyapıya verilen desteklerle daha iyi yerlere geleceğiz"

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, "Türkiye, judoda önemli bir ivme yakaladı ve altyapıya verilen desteklerle daha iyi yerlere geleceğiz" dedi. Fatih Uysal, federasyon asbaşkanı Selçuk Ercan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan ve judo antrenörleriyle Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. Uysal, burada yaptığı açıklamada, judo milli takımının dünya arenasında başarılı olması için işi sıkı tuttuklarını ve önümüzdeki günlerde takımın Erzurum'da kapma gireceğini söyledi. Judoda lisanslı sporcu sayısının arttığını ve altyapıya verilen destelerle başarılı sporcuların yetiştirilmesini hedeflediklerini belirten Uysal, şöyle konuştu: "Türkiye'nin judoda en iyi yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antrenörlerimiz başta olmak üzere çocuklarımızla yakından ilgileniyor. Birçok ilde başarılı sporcular var ancak gelecek noktasında sıkıntı yaşadıkları için başka şehirlere gidiyor ve farklı kulüplerde çalışmalarına devam ediyorlar. Bu noktada Erzurum'da yine başarılı sporcular yetiştiren fakat çocuklarımız önlerini görmedikleri için farklı kulüplere gidiyor. Judoyu bırakanlarda zaman zaman olması bizleri üzmekte. Bu tür şehirlerde yerel yönetimler eğer kulüplere destek olursa o çocuklarımızı bulundukları yerlerde judonun içinde tutarız. Böylece çevresine önemli katkılar sağlar. Federasyon olarak Erzurum'da Türkiye şampiyonası düzenlemeyi düşünüyoruz. Burası yıllardır biraz ihmal edilmiş bunu telefi etmek istiyoruz. Türkiye, judo da önemli bir ivme yakaladı ve altyapıya verilen desteklerle daha iyi yerlere geleceğiz. Bunu yapacak gücümüz var ve devlette bize bu konuda önemli destek veriyor." Altıparmak ise Erzurum'un milli takımların yüksek irtifa kamplarını yapmaları için önemli bir şehir olduğunu, yaz aylarında burada çalışan takımların başarılı bir grafik sergilediklerini ifade etti. Erzurum'un her türlü organizasyona ev sahipliği yapabileceğini anımsatan Altıparmak, "Sadece Türkiye şampiyonası değil uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapabiliriz. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Judo Milli Takımı'nın burada kampa girmesi başarıyı artıracaktır" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler