YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müsiad’da Tanışma Toplantısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul toplantısı ile göreve getirilen...

Müsiad’da Tanışma Toplantısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul toplantısı ile göreve getirilen yeni yönetimi basınla tanışma toplantısı yaptı. 25 Ocak 2013 tarihinde Polat Renaissance Otel’de gerçekleştirilen 9’ncu olağan genel kurulunda (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanlığına Dr. Hüseyin Bekmez getirildi.

MÜSİAD Erzurum İl Binasında basın toplantısı düzenleyen Erzurum Şube Başkanı Bekmez yeni yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıttı. Dr. Bekmez, burada yaptığı konuşmada görevi devraldığı eski Başkan Abdullah Mustafa Güvenli ve yönetimine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. MÜSİAD’ın Türkiye’nin en köklü sivil ve toplum kuruluşlarından birisi olduğunu dile getiren Başkan Bekmez, MÜSİAD olarak her zaman üzerlerine düşen bütün sorumlulukları yerine getirmek için, komisyon ve kurullarıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceğini dile getirdi.

Bekmez, genel kurulun ardından yönetim kurulu ve Genç MÜSİAD ile ayrı ayrı gerçekleştirdikleri toplantılar ile MÜSİAD’ın önümüzdeki döneme ait faaliyet plan ve programını belirlediklerini kaydetti.

PAROLAMIZ DÖNÜŞÜM OLACAK

Bekmez, “Yeni yönetim kurulu ile birlikte şehrimize ve iş dünyamıza yönelik yaptığımız hizmetlerimizi daha ileriye götüreceğini ve yeni hedeflerle dönüşümünü gerçekleştirmeye katkıda bulunacağız. Ana hedeflerimizi üç aşamada gerçekleştireceğiz. Şehrimizin teknik alt yapısının dönüştürülmesi, Yatırımcılara uygun alt yapının sağlanması, Tarım alt yapısının mera ve arazilerin ekonomik ve verimlilik dikkate alınarak yapılandırılması; Ticaret alt yapının dönüştürülmesi Karayolları, Havayolları, Demiryolları, Gümrük Kapıları, Gümrükler, Lojistik Merkezler, Sınır Ticaret Anlaşmaları; İnsani alt yapının dönüştürülmesi, Yatırımcının onere edilmesi yatırımcılara toplumsal ve bürokratik siyasi bakışın iyileştirilmesi öncelikli hedeflerimiz olacak. MÜSİAD’ın yeni yönetimi olarak dün nasılsa yarında hiçbir ayrım yapmadan, Erzurum’un ve ülkemizin yararına her işte herkesle ekonomik ve sosyal ilişkiler kurmaya devam edecektir. Bununla yetinmeyip iş yaptığımız her alanda şehrimizin vizyonunu geliştirecek sosyoekonomik etkileşimlerle, şehrimize toplumsal katkılar sağlamaya çalışacağız” dedi.

MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu ve görev dağılımı ise şu şekilde oluştu: Başkan: Dr Hüseyin Bekmez, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Sıdık Takar, İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Sunay Yıldırım, Üniversite ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Taner Bayır, İletişim Komisyonu Başkanı: Cevdet Yeşilyurt, Mali İşler Komisyon Başkanı: Yakup Şahintürk, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı: Altan Arslan, Eğitim Üniversite ve GENÇ MÜSİAD Komisyon Başkanı: Yavuz Selim Turan, Kurumsal İlişkiler Komisyon Başkanı: A. Cüneyt Güvenli, Dış İlişkiler komisyon Başkanı: Cem Kemal Yılmaz, Sanayi ve Ticaret Komisyon Başkanı: Fehmi Akçil, Araştırmalarve Yayın Komisyonu Başkanı: Osman Nuri Aktoprak, Proje ve Destek Komisyon Başkanı: Zeki Adil.

Müsiad’da Tanışma ToplantısıMüsiad’da Tanışma ToplantısıMüsiad’da Tanışma Toplantısı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler