YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okul Bahçesi Rengarenk Oyun Çizgileri İle Hayat Buldu

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunun bahçesi rengarenk oyun çizgileri ile hayat buldu.

Okul Bahçesi Rengarenk Oyun Çizgileri İle Hayat Buldu

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunun bahçesi rengarenk oyun çizgileri ile hayat buldu.

Erzurum'un Palandöken ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda idareci ve öğretmenler okul bahçesini bir oyun sahasına dönüştürerek teneffüslerde çocukların düzenli bir şekilde oyun oynamalarını sağladılar. Öğretmen ve idarecilerin kendilerinin yapmış olduğu çizimleri renkli boyalarla okul bahçesini rengarenk bir platforma dönüştürdüler. Oyunların ayrıca çocuklara, dikkatli olma, hızlı ve doğru karar verme, vücut dilini kullanma yetenekleri kazandırdığını dile getiren öğretmenler, proje ile unutulmaya yüz tutmuş oyunlara da canlılık kazandırıldığını vurgulayarak oyunların öğrenciler arasındaki ilişkileri daha da güçlendirdiğini belirttiler.

Öğrencilerin boş zamanlarını kendilerini geliştiren oyunlar oynayarak geçirdiklerini belirten öğretmenler, proje ile çocukların okula olan ilgilerinin de arttığına dikkat çekti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler