YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pasinler’de Bilgi Yarışması

Erzurum’un Pasinler ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışmasını İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu kazandı.Geçtiğimiz hafta başında Pasinler’de...

Pasinler’de Bilgi Yarışması

Erzurum’un Pasinler ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışmasını İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu kazandı.

Geçtiğimiz hafta başında Pasinler’de başlayan ortaokullar arası bilgi yarışmasının finaline kalan İbrahim Hakkı Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Taşkaynak Köyü Ortaokulu, Milli Eğemenlik Ortaokulu, Kavuşturan Köyü Ortaokulu ve Porsuk Köyü Ortaokulu kültür merkezinde bilgilerini yarıştırdılar. Yarışan altı okul arasından birinci olan okul Pasinler İbrahim Hakkı Ortaokulu oldu.

Yarışmada iyi mücadele eden okullardan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ikinci olurken, üçüncü ise Taşkaynak Ortaokulu oldu. Erzurum merkezde il bazında düzenlenecek olan ortaokullar arası bilgi yarışmasında Pasinler ilçesini birinci olan İbrahim Hakkı Ortaokulu temsil edecek.

Yarışma sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, “Dereceye giren okulumuza ilde düzenlenecek olan ortaokullar arası bilgi yarışmasında şimdiden öğrencilerimize başarılar diliyorum. İnanıyorum ki öğrencilerimiz ilçemizi ilde daha güçlü bir şekilde temsil edip birincilikle döneceklerdir” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler