YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Şehirler Ve Kültürler" Projesi

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Şehirler ve Kültürler" Projesi kapsamında Erzurum'dan 40 genç, Şanlıurfa'ya gitti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Şehirler ve Kültürler" Projesi kapsamında Erzurum'dan 40 genç, Şanlıurfa'ya gitti. Proje kapsamında, Gençlik Liderleri Yaser Taşkesenlioğlu ve Ümran Öztürk gözetiminde, Şanlıurfa'ya giden gençler dört gün boyunca kentin tarihi ve kültürel yerlerini gezecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan, yaptığı açıklamada, İzmir ve Sakarya'dan dördü gençlik lideri olmak üzere 84 kişinin de Erzurum'a geleceğini ifade ederek, gençlerin dört gün konaklayacağını belirtti. Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Köksal Kaçmaz da bakanlık tarafından hayata geçirilen projeyi bugün başlattıklarını belirterek, ilk etapta gezi için 40 genci uğurladıklarını vurguladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler