YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YURTKUR'da Kariyer Sohbetleri

 Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, Oltu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (YURTKUR) düzenlenen kariyer sohbetine katıldı.

Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, Oltu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (YURTKUR) düzenlenen kariyer sohbetine katıldı. Şen, YURTKUR Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, öğrencilere kendisini tanıttı. Çocukluğundan eğitimine, meslek seçiminden hayata bakış açısına kadar birçok konuda bilgi veren Şen, "35 yıllık yaşamımda hayatın dengeler üzerine kurulu olduğunu düşünüyorum. İnsan vücudunu akıl, kalp ve mide olarak üçe ayırabiliriz. Bu üç parça içerisinde dengeyi kurmalıyız. Bu üçünün de açlığını dengeli bir şekilde gidermeliyiz. Bir tarafa ağırlık verir dengeyi kaçırırsak vücudumuzun dengesi bozulur. Toplum yaşantısında da buna benzer bir denge söz konusudur. Bu denge bozulduğunda insanın ne derece vahşet içine düşebileceğini günümüzde görebiliyoruz" dedi. Şen, kendisini dinlemeye gelen öğrencilere, "Hangi okulu bitirirseniz bitirin, kendinizi yetiştirmediğiniz sürece hayat içerisinde bir hiç olarak kalırsınız. Eğitiminize devam ederken, kendinizi hayata hazırlamalısınız. Bu sizi hayat içerisinde aranan bir birey olmanızı sağlayacaktır. Hedefiniz her zaman belli ve doğru istikamette olsun" diye nasihatlerde bulundu. Konuşmanın ardından öğrenciler merak ettikleri soruları Şen'e iletti. YURTKUR Müdürü Hatice Özulus Şen'e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler