YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dhkp-c Operasyonunda Tutuklanan Sevil Sevimli Tahliye Oldu

Öğrenci değişimi programı kapsamında Fransa'dan geldiği Eskişehir'de bir yıl önce DHKP-C operasyonunda tutuklanan Sevil Sevimli...

Öğrenci değişimi programı kapsamında Fransa'dan geldiği Eskişehir'de bir yıl önce DHKP-C operasyonunda tutuklanan Sevil Sevimli tahliye oldu.

Öğrenci değişimi programı kapsamında Fransa'dan geldiği Eskişehir'de 9 Mayıs'ta polis tarafından gözaltına alınan ve sevk edildiği mahkemece tutuklanan Sevil Sevimli, 3. Yargı Paketi kapsamında dün gece geç saatlerde tahliye edildi. Anne Sevim Sevimli, kameralara açıklama yapmayacaklarını belirtti. Sevimli, "Şu anda kameralara açıklama yapmak istemiyoruz. Perşembe günü avukatımız gelecek. Onunla birlikte açıklama yapmayı düşünüyoruz. Kızım geç saatlerde bana telefon etti. Tahliye olduğunu söyledi. Çok mutlu olduk. Kızım şu anda evde dinleniyor. Ailesi ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor" dedi.

Sevil Sevimli'nin dosyasının Ankara'dan Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildiği, duruşmasının 26 Eylül 2012 tarihinde yapılacağı öğrenildi. Sevimli ile birlikte aynı suçtan tutuklanan 4 kişi daha serbest kaldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler