YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşcinsel ilişki bahanesiyle gasp edildi

Eskişehir'de bir kişi gay sitesinde tanışıp evine gittiği kişi ve arkadaşları tarafından gasp edildi

Eşcinsel ilişki bahanesiyle gasp edildi

ESKİŞEHİR'de oturan 38 yaşındaki E.C., internetteki bir gay sitesinde tanışıp evine gittiği kişi ve arkadaşları tarafından tabanca tehdidi ile cep telefonu ve bankadaki parasının bir bölümünün gasp edildiğini söyledi. Polis, 17-19 yaşlarındaki 4 şüphelişi gözaltına aldı.

E.C., internetteki bir gay sitesinde 19 yaşındaki M.İ. ile tanıştı. E.C., dışarıda buluştuğu M.İ.'nin daveti ile evine gitti. Bir süre sonra eve M.İ.'nin arkadaşları 19 yaşlarındaki Ö.K. ve M.Ç. ile 17 yaşındaki Y.Ç. geldi. İddiaya göre şüpheliler E.C.'ye tabanca çekip cep telefonunu ve kredi kartlarını aldı. Banka ATM'sinden bir miktar para çeken şüpheliler daha sonra kredi kartını E.C.'ye iade etti. Evden ayrılan E.C., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri, E.C.'nin ifadesi doğrultusunda eve gitti. Ekipler kilitli olan kapıyı çilingirle açtırıp içeriye girerken yapılan aramada 7.65 çapında tabanca ile 7 mermi bulundu. Şüpheliler M.İ., Ö.K., M.Ç. ve Y.Ç., kısa süre sonra yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler suçlamaları kabul etmeyerek E.C. ile internette tanıştıklarını, evlerine geldiğinde arkadaşlarına sarkıntılıkta bulunması üzerine tepki gösterdiklerini söyledi. Şüpheliler, bunun üzerine M.C.'nin kendilerine para teklifinde bulunduğunu, gasp olayının olmadığını öne sürdü. 4 şüpheli sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler