YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir'de 129 Bin 872 Öğrenci Karne Aldı

Eskişehir Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulu öğrencileri karnelerini Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in elinden aldı.

Eskişehir Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulu öğrencileri karnelerini Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in elinden aldı.

Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelen Koçdemir, burada yaptığı konuşmada öğretmenlere ve öğrencilerin eğitimleriyle okul dışında ilgilenen ailelere teşekkür etti.

İkinci dönemde olumsuz yanlarından tamamen arınmış bir eğitim dönemi dilediğini belirten Koçdemir, konuşmanın ardından öğrencilerin karnelerini dağıtarak onlarla sohbet etti.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ise Eskişehir'de 2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısında 129 bin 872 öğrenciye karne verdiklerini ifade etti. Dede, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, 4+4+4 ile ilgili bir sorun yaşamadıklarını söyleyerek, kıyafet serbestliği ile ilgili çalışmaların devam ettiğine dikkati çekti.

Karne dağıtımına ilçe milli eğitim müdürleri de katıldı.

Muhabir: Hicret Özkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler