YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir'de Gaspçı Saldırısında Anneden Sonra Kızı Da Öldü

Hakan TÜRKTAN- Saadet YÖRÜKÇÜ/ İNÖNÜ, Olay, geçen 28 Aralık'ta İnönü İlçesi Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İlçede hayvancılık ve mandıracılık

Eskişehir'de Gaspçı Saldırısında Anneden Sonra Kızı Da Öldü

Hakan TÜRKTAN- Saadet YÖRÜKÇÜ/ İNÖNÜ, Olay, geçen 28 Aralık'ta İnönü İlçesi Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İlçede hayvancılık ve mandıracılık yapan Nilüfer Şenkaya ile annesi Ülfet Şenkaya, 2 katlı bahçeli evlerinin arka pencere camını kırıp içeriye giren kişiler tarafından öldüresiye dövüldü. Komaya giren ana- kız, ertesi gün evlerinde hareketsiz yatarken bulunup Eskişehir Osmangazi Üniversitesi EVDEN 60 LİRA ALMIŞLAR
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri olayın şüphelisi olarak 29 yaşındaki Ayhan Şenbel ile arkadaşı 31 yaşındaki İsa Taştan'ı yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde evden 60 lira aldıklarını, bununla berberde tıraş olduklarını, kalan parayla da kendilerine bira ve şarap alıp içtiklerini söyledi.
Cinsel taciz, yaralama, hırsızlık ve uyuşturucudan 11 suç kaydı bulunan Ayhan Şenbel ile yaralama olaylarından 2 suç kaydı bulunan İsa Taştan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
KIZI DA KURTARILAMADI
Olayda boynu kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan anne Ülfet Şenkaya, ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde geçen 2 Ocak'ta öldü. Ülfet Şenkaya'nın olayda beyin kanaması geçiren emekli öğretmen kızı Nilüfer Şenkaya ise tedavi gördüğü aynı hastanede dün hayatını kaybetti.
DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞLAR
Tutuklanan Ayhan Şenbel ile İsa Taştan'ın olaydan bir yıl önce de Nilüfer Şenkaya ile annesi Ülfet Şenkaya'ya ahırda saldırıp dövdüğü, anne-kızı tesadüfen olay yerine gelen yakınlarının kurtardığı ortaya çıktı.
Ayhan Şenbel ve İsa Taştan hakkında bu olay nedeniyle dava açıldığı öğrenilirken, emekli öğretmen Nilüfer Şenkaya'nın ayrıca 2 yıl önce telefon dolandırıcılarına 370 bin lira parasını kaptırdığı belirtildi.

Eskişehir'de Gaspçı Saldırısında Anneden Sonra Kızı Da ÖldüEskişehir'de Gaspçı Saldırısında Anneden Sonra Kızı Da Öldü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler