YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehirspor-Fenerbahçe Maçına Doğru

Eskişehirspor, Fenerbahçe ile yaptığı son 10 maçta 2 galibiyet, 7 mağlubiyet ve bir beraberlik aldı.

Eskişehirspor, Fenerbahçe ile yaptığı son 10 maçta 2 galibiyet, 7 mağlubiyet ve bir beraberlik aldı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, "kırmızı şimşekler"in süper lige çıktığı 2008-2009 sezonunda Fenerbahçe ile yaptığı ilk maçta 2-2 berabere kaldı. Bu maçta Es-Es'in golleri Anderson'dan ve Edu'nun kendi kalesine attığı golden gelirken, sarı kanaryaların gollerini Alex attı.

Aynı sezon, Türkiye Kupa 3'üncü Kademe D Grubu'ndaki maçta Fenerbahçe, Eskişehirspor'u 3-0 yendi. Bu maçta sarı-lacivertlilerin golleri Alex, Deivid ve Roberto Carlos'tan geldi.

2008-2009 sezonunun ikinci maçında Eskişehirspor, Fenerbahçe'ye 2-1 yenilirken bu maçta Es-Es'in filelerini Deivid ve Güiza havalandırdı.

-Son maçı, Eskişehirspor kazandı-

Eskişehirspor, 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe ile yaptığı ilk maçı 2-1 kazandı. Bu maçta kırmızı-siyahlıların gollerini, Adem Sarı attı.

Bu sezonun Türkiye Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe A Grubu'nda Eskişehirspor, rakibi Fenerbahçe'ye 1-0 yenilirken gol Alex'ten geldi. Eskişehirspor, sezonun ikinci maçında da rakibine 2-0 mağlup oldu. Bu maçta da goller Alex ve Özer Hurmacı'dan geldi.

2010-2011 futbol sezonunun ilk yarısında, Eskişehirspor'un Fenerbahçe'ye 4-2 yenildiği maçta, sarı kanaryaların gollerini Alex, Semih (2) ve Gökhan Gönül atarken, Es-Es'in golleri Sezer Öztürk ve Serdar Özbayraktar'dan geldi. Aynı sezon, Eskişehirspor sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 yenildi. Bu maçta Batuhan Karadeniz Eskişehirspor adına, Caner Erkin, Niang ve Semih Şentürk de Fenerbahçe adına gol attı.

Spor Toto Süper Lig'in 2011-2012 sezonunun ilk maçında Fenerbahçe, Eskişehirspor'u 1-0 yenerken maçtaki golü Bienvenu attı. Sezonun ikinci maçında da Es-Es'ler, sarı kanaryaları 2-1 yendi. Bu maçta, kırmızı şimşeklerin golleri Bülent Ertuğrul ve Kamara'dan, Fenerbahçe'nin golü Sow'dan geldi.

-Alex'ten 6 gol-

İki takım arasındaki son 10 maçın hepsi gollü geçti. Bu maçlardan sadece biri berabere sonuçlanırken, Es-Es'ler, rakibine karşı sadece 2 galibiyet alabildi.

Rakibine karşı 10 maçta 7 galibiyeti bulanan Fenerbahçe, bu maçlarda kırmızı-şimşeklerin filelerine 20 gol gönderdi. Eskişehirspor'da rakibiyle yaptığı son 10 maçta rakibine, 10 gol atabildi. Fenerbahçe'nin Eskişehirspor ile yaptığı son 10 maçta da Alex, 6 gol attı.

İki takımın son 10 maçında Eskişehirsporlu futbolcular 4 kırmızı 2 sarı, Fenerbahçeli futbolcular 2 kırmızı, 17 sarı kart gördü.

Ligde 4'üncü sırada bulanan Eskişehirspor ile 3'üncü sıradaki Fenerbahçe, yarın Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.

Muhabir: Deniz Açık

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler