YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da kazanmayı çok istediklerini belirterek şunları söyledi: "Kazanmayı çok istedik. Camiamıza 3 puan mutluluğu

Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da kazanmayı çok istediklerini belirterek şunları söyledi:
"Kazanmayı çok istedik. Camiamıza 3 puan mutluluğu tattırmak istedik. Aslında oyuncularımız da bu konuda çok istekliydi. İkinci yarıda emeğimizin karşılığını aldık. Golden sonra fazla olduğumuz bir pozisyonda basit bir gol yedik. Sonuçta kazanamadık ve üzgünüz. Takımın oyunundan ve çocukların isteğinden memnunum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Kadro olarak geniş bir kadroya sahip değiliz. Sakat oyuncularımız var. Diego, Akaminko, Hürriyet, Aytaç takımın önemli oyuncuları. Dolayısıyla oyunu değiştirmek için genç oyuncuları oyuna sokuyoruz. Tam taraftarımıza ihtiyacımız olduğu ve genç oyunculara ihtiyaç olduğu dönemde taraftarın protestosu başlıyor. Taraftarın maç başından belli bir döneme kadar ki desteğinden memnunuz. Son 10 dakikadaki protestoyu anlayamadım. Gereksiz bir işti. Baskı kurduğumuz dönemde taraftarın desteğine ihtiyacımız vardı. Bugün kazanmak istedik, ama olmadı. Biraz daha sabır ve hoşgürö istiyoruz. Kritik bir dönemden geçiyoruz ve değişim süreci yaşıyoruz. Bugün oyun olarak ve mücadele, istek olarak iyiydi kötü olan bir şey vardı o da sonuç.”
Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Bizim için zor bir maç, zor bir deplasmandı. Ama bir puan bizim için iyi bir puan. Oyunun geneline baktığınız zaman galibiyete yakın taraf Kardemir Karabükspor gibi geliyordu. İkinci yarının belli bir bölümünde oyuncularımız ister istemiz geri çekildiler. Eskişehirspor'un etkili oyuncuları var. Aldığımız bir puan için mutluyuz. Eskişehirspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler