YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Sözcüsü Murat Diri:

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Sözcüsü Murat Diri, günün birlik günü olduğunu ve günün Avrupa'ya meydan okuma...

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Sözcüsü Murat Diri:

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Sözcüsü Murat Diri, günün birlik günü olduğunu ve günün Avrupa'ya meydan okuma günü olduğunu söyledi.

UEFA 2. ön eleme maçında Saint Johnstone ile Atatürk Stadı'nda karşılaşacak olan kırmızı siyahlı takımın taraftarları Perşembe gününü sabiırsızlıkla bekliyorlar. Maç ile ilgili açıklama yapan Diri, "Geçtiğimiz sezon bizlerden harici gelişen sebeplerden dolayı taraftarlar arasında büyük bölünmüşlükler vardı. Bunların sebeplerini aylarca irdeledik, tartıştık. Bundan sonra geçmişe dönüp tekrar bölünmüşlükler yaratmaya hiç gerek yok. Gün birlik olma günüdür, gün Avrupa’ya meydan okuma günüdür. Bu sezon bizim sezonumuz olacak, takımımızın Türkiye'de ve Avrupa'da ligleri kasıp kavuracağımıza inanıyoruz. Bizler Eskişehirspor sevdası ile yaşayan taraftarlar olarak takımımızı tüm iç ve dış saha maçlarında sonuna kadar destekleyeceğiz. Bunun ilk adımı olarak tüm Eskişehirspor taraftarlarını formalarıyl, atkılarıyla birlikte Perşembe günü 20:00'da Eskişehirspor -Saint Johnstone maçına bekliyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler