YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Facebook aşkı pahalıya patladı!

"Doktorum" dedi dolandırdı...

Facebook aşkı pahalıya patladı!

Eskişehir’de kuaförlük yapan 45 yaşındaki N.D, facebookta tanışıp yaklaşık bir yıldır arkadaşlık yaptığı, kendisini doktor olarak tanıtan 38 yaşındaki Murat E. tarafından dolandırıldığı öne sürdü. D.’tan 120 bin lira aldığı öne sürülen Murat E.’nin yakalanmasına çalışılıyor.

Polis merkezine başvuran N.D., bir yıl kadar önce facebookta tanışıp arkadaş oldukları Murat E. ile evlenmeye karar verdiklerini bu nedenle E.'ye belirli aralıklarla 120 bin lira verdiğini söyledi. Evlenme aşamasında Murat E.’nin ortadan kaybolduğunu ve kendisine ulaşamadığını belirten N.D., “Bana klinik açacağını söylemişti. Bu yüzden bankadan kredi çekip ona belirli aralıklarla 120 bin lira para verdim. Ancak kendisi ortadan kayboldu” diyerek şikayetçi oldu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kendisini kadın doğum uzmanı olarak tanıtıp N. D.’ı dolandırdığı öne sürülen Murat E.’nin yakalanması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler