YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FELÇLİ TAVŞANA YÜRÜTEÇ TAKILDI

ESKİŞEHİR, Eskişehir'deki Çapa Ortepedi şirketinin sahibi Niyazi Çapa, İstanbul'dan getirilen arka ayakları felçli tavşan için özel bir yürüteç yaptıklarını belirtti.

FELÇLİ TAVŞANA YÜRÜTEÇ TAKILDI

ESKİŞEHİR, Eskişehir'deki Çapa Ortepedi şirketinin sahibi Niyazi Çapa, İstanbul'dan getirilen arka ayakları felçli tavşan için özel bir yürüteç yaptıklarını belirtti. Yürüteç taktıkları tavşanın bundan sonra rahatlıkla yürüyüp koşabileceğini söyleyen Çapa, "Daha önce de 2 tavşana yürüteç takmıştık. Onlar yürüteç sayesinde yaşamlarını sürdürüyor. Bugüne kadar kedi, köpek, güvercin, leylek, buzağı, kanarya, kartal, martı ve tavşan gibi 700'den fazla hayvana protez ve ortezler taktık. Bunların hiçbirinden de ücret almadık" diye konuştu.
Tavşanın sahibi Elif Güzel de 'Şanslı'nın 1 aylıkken kafesinin yere düşmesi sonucu yaralandığını ve arka ayaklarının felç kaldığını söyledi. Tavşanının 4 aydan bu yana felçli olduğunu belirten Elif Güzel, "Tavşanımız takılan yürüteçle artık yürüyecek. Bunun için çok mutluyuz. Niyazi beye çok teşekkür ediyorum" dedi.

FELÇLİ TAVŞANA YÜRÜTEÇ TAKILDIFELÇLİ TAVŞANA YÜRÜTEÇ TAKILDI

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler