YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fetö Sanığı Emniyet Mensuplarından 4'üne Tahliye

- ESKİŞEHİR'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 42'si tutuklu emniyet mensubu 79 sanıktan 4'ü tahliye edildi. FETÖ üyesi olmakla suçlanan ve

- ESKİŞEHİR'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 42'si tutuklu emniyet mensubu 79 sanıktan 4'ü tahliye edildi.
FETÖ üyesi olmakla suçlanan ve haklarında Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan 42'si tutuklu toplam 79 sanığın yargılanmasına, adliye konferans salonunda devam edildi. Duruşmaya sanıklar ve avukatları katıldı. Tutuklu ve tutuksuz sanıklar, suçlamaları kabul etmeyerek tahliye ile beraatlarını istedi.
Mahkeme heyeti tutuklu sanıklardan Mustafa Güngör, Bahri Çelik, Kenan Gözel ve Salim Erzincanlının tahliyesine karar vererek duruşmayı 2 Kasım tarihine erteledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler