YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göçük altında kalan 2 kişi yaralandı

Eskişehir'de kanalizasyon kazısı sırasında meydana gelen göçükte biri ağır 2 kişi yaralandı.

Sümer Mahallesi Beldeler Sokağı'nda bir apartmanın kanalizasyon bağlantısı için kazı yapılırken göçük meydana geldi. Kazdıkları 2 metre derinliğindeki çukurda çalışan İlker Yurtalan ve Osman Yıldız, üzerlerine çöken toprak yığınlarının altında kaldı.

Tam bir can pazarı yaşanırken, İlker Yurtalan (23) vatandaşlar tarafından hafif yaralı olarak kurtarıldı. Toprak altında kalan Osman Yıldız (35) için ise itfaiye, 112 ve polisler seferber oldu. Yıldız, bir saatlik uğraşlar neticesinde ağır yaralı olarak toprak yığınlarının altından çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin oksijen verdiği Yıldız hemen Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, Yurtalan ise Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler