YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçmak Isterken Polis Memuruna Çarptı

- ESKİŞEHİR'de hakkında çeşitli suçlardan kesinleşmiş 54 yıl hapis cezası bulunan Tufan A., aracıyla bir polis memuruna çarparak kaçmak istedi. Hakkında

Kaçmak Isterken Polis Memuruna Çarptı

- ESKİŞEHİR'de hakkında çeşitli suçlardan kesinleşmiş 54 yıl hapis cezası bulunan Tufan A., aracıyla bir polis memuruna çarparak kaçmak istedi.
Hakkında Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kesinleşmiş 'tehdit, silahla yaralama ve gasp' suçlarından 54 yıl hapis cezası nedeniyle aranan 37 yaşındaki Tufan A. yakalandı. Dün gece Uluönder Mahallesi'nde polisin 'dur' ihtarına uymayan Tufan A., aracı ile bir polis memuruna çarparak kaçmak istedi. Uluönder Tapucu Sokakta sıkıştırılan Tufan A., olay yerine gelen polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Tufan A.'nın otomobilinde yapılan aramada bir ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.
Hakkında yakalama kararı bulunan Tufan A. emniyetteki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi. Tufan A.'nın çarptığı ve adı açıklanmayan polis memurunun ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler