YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kediyi Havalı Tüfekle Vurdular

Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR, Bozüyük'te yol kenarında yaralı bir sokak kedisi gören hayvanseverler, trafik kazası sonucunda yaralandığını sandıkları kediyi tedavi

Kediyi Havalı Tüfekle Vurdular

Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR, Bozüyük'te yol kenarında yaralı bir sokak kedisi gören hayvanseverler, trafik kazası sonucunda yaralandığını sandıkları kediyi tedavi için Eskişehir'e getirdi. Eskişehir'deki Nuh'un Gemisi adlı Veteriner kliniğinde tedaviye alınan bir buçuk yaşlarındaki erkek kedinin çekilen röntgeninde omuriliğinde 2 havalı tüfek saçması olduğu belirlendi. Kedi klinikteki veterinerlerin çabalarına rağmen telef oldu.
'HAVALI TÜFEK SATIŞI YASAKLANSIN'
Daha önce de havalı tüfekle vurulan köpek ve kedilerle karşılaştığını belirten Veteriner Hekim Naci Uncu, bunların ateşli silahlar gibi öldürücü olduğunu söyledi. Havalı tüfek satışlarının yasaklanmasını isteyen Naci Uncu şunları kaydetti:
"Bu havalı tüfekleri herkes alabiliyor. Hiçbir kanuni soruşturma gerektirmeden herkesin sahip olabileceği tüfekler. Bu tüfeği bir insana sıksanız onu da felç yapar, ya da öldürürsünüz. Öbür ateşli salahlardan hiçbir farkı yok. Bunun mutlaka denetim altına alınması lazım."

Kediyi Havalı Tüfekle Vurdular

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler