YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köpekle cinsel ilişkiye 150 TL ceza

Eskişehir'de parkta köpekle cinsel ilişkiye girerken yakalanan kişi, Kabahatler Kanunu'na göre 150 TL para cezası ödedi, serbest bırakıldı.

Köpekle cinsel ilişkiye 150 TL ceza

Odunpazarı İlçesi Gökmeydan Mahallesi Özbek Sokak'taki vatandaşlar, saat 03.30 sıralarında polisi arayarak parkta bir adamın köpekle cinsel ilişkiye girdiği ihbarında bulundu. Bunun üzerine Özbek Çocuk Parkı'na giden polis ekipleri, sokak köpeğiyle ilişkiye giren alkollü olduğu belirtilen M.K.'yı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan M.K., ifadesinde suçunu itiraf etti, "Uzun süredir eşimden ayrı olarak yaşıyorum. İşim de yok. O gece son param ile bir bira alarak parkta içtim. Bu sırada yanıma boz bir dişi köpek geldi. Köpek bana ilgi gösterince, kendimi tutamadım. Onunla ilişkiye girdim" dedi.

Bir gazetenin haberine göre, Kabahatler Kanunu'na göre 150 TL para cezası yazılan M.K., işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler