YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP İl Başkanı Sezer'den Vakıf Ve Derneğe Ziyaret

MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer ve yönetim kuruyu üyeleri, Sivrihisarlılar Vakfı ile Sivrihisarlılar Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer ve yönetim kuruyu üyeleri, Sivrihisarlılar Vakfı ile Sivrihisarlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Partinin İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sezer, sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin yerel seçimler ve yerel yönetici adayları konusundaki görüşlerinin almak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, projelerine ilişkin bilgi verdi.

Eskişehir'de Sivrihisarlı hemşehrilerinin fazla olduğunu belirten Sezer, şunları kaydetti:

"Yerel yönetimlerdeki isteklerini, fikirlerini almak ve bizim yerel yönetimler konusundaki anlayışımızı ifade etmek için buradayız. Sivrihisar ilçemizde de iyi bir adayla ve Sivrihisar'ımıza yakışır projelerimizle seçmenin karşısına çıkacağız. Sivrihisar; medeniyetlere beşiklik etmiş köklü bir tarihe sahip ancak şehirler arası bir kavşakta olmasına rağmen mahrumiyetler içinde bir ilçemizdir. Sivrihisar'ımızın bu talihsizliğini yeneceğimizi anlatmaya geldik."

Sivrihisarlılar Vakfı Başkanı Naci Şakar ile Sivrihisarlılar Derneği Başkanı Burhanettin Sarıkaya da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler