YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Niye öksürdün" kavgası

Eskişehir'de internet kafede müşteriler arasında yan bakma ve öksürme meselesinden çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.

"Niye öksürdün" kavgası

Emek Mahallesi Ertaş Caddesi'nde dün saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, internet kafede bulunan bir grup müşteri arasında yan bakma ve yüksek sesle öksürme meselesinden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, 20 yaşındaki Tufan C. bıçakla 24 yaşındaki Mustafa İnal'ı karnından, 23 yaşındaki Murat Taşdeler'i de elinden yaralayıp kaçtı.

Ağır yaralanan Mustafa İnal kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Murat Taşdeler ise acil serviste ayakta tedavisi yapılıp taburcu edildi.

Polis, Tufan C. ile olaya karışan arkadaşları 23 yaşındaki Bekir D., 21 yaşındaki Burak Ş., 19 yaşlarındaki Melik B. ve Furkan S.'yi yakaladı.

Gözaltına alınan 5 şüphelinin sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler