YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğretmeni bıçakladı

Eskişehir'de, çıkan kavgada bir öğretmen bıçaklanarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mamure Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi'nde bir okulda öğretmenlik yapan Mehmet Ö. (39) ile Ö.B. (16) arasında ''ters bakma'' meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.B, üzerinde taşıdığı bıçakla Mehmet Ö'yü bacağından ve omuzundan bıçakla yaralayıp olay yerinden kaçtı.

Yaralı öğretmen, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. M.Ö'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olaydan sonra İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan Ö.B'nin gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler