YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samanyolu Ümit İlköğretim Okulu 91 mezununu uğurladı

Özel Samanyolu Ümit İlköğretim Okulu, mezun olan öğrencileri için coşkulu bir tören düzenledi. Okul bahçesinde...

Samanyolu Ümit İlköğretim Okulu 91 mezununu uğurladı

Özel Samanyolu Ümit İlköğretim Okulu, mezun olan öğrencileri için coşkulu bir tören düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 91 öğrenci aileleri ile birlikte mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Özel Samanyolu İlköğretim Okulu Müdürü Şevket Yılmaz, öğrencileri ile gurur duyduklarını ifade etti. Yılmaz, "91 mezunumuzun iyi bir insan olarak yollarına devam edeceklerinden şüphem yoktur. Bütün mezun öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Öğrencilerin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle devam eden programda Özel Samanyolu Ümit İlköğretim Okulu Müzik Kulübü'nün gösterisi büyük beğeni topladı. Törende, SBS'de 500 tam puan alan 6 öğrenci mezuniyet kütüğüne birincilik plaketini çaktı. Program, rehber öğretmen ve mezun öğrencilere plaket verilmesi ile sona erdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler