YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit Uzman Çavuş Melih Özcan, Eskişehir'de Toprağa Verildi

Hakan TÜRKTAN- Saadet YÖRÜKÇÜ/ESKİŞEHİR, Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatında hava saldırısında şehit olan evli ve 2 çocuk babası Piyade

Şehit Uzman Çavuş Melih Özcan, Eskişehir'de Toprağa Verildi

Hakan TÜRKTAN- Saadet YÖRÜKÇÜ/ESKİŞEHİR, Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatında hava saldırısında şehit olan evli ve 2 çocuk babası Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan'ın cenazesi, dün akşam askeri uçakla Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı'na getirildi. Şehidin cenazesi bugün öğleyin eski Hava Hastanesi olan Yunus Emre Devlet Hastanesi 2 Eylül Hizmet Binası morgundan alınarak törenin yapılacağı Reşadiye Camii'ne götürüldü.
Cenaze törenine Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Muharip Hava Kuvveti Komutan Yardımcısı Korgeneral İsmail Güneykaya, şehidin babası Mehmet Özcan, annesi Melek Özcan, kardeşleri Merve, Fatma ve Ramazan Özcan, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.
Şehidin eşi 21 yaşındaki Ayşe Özcan, çocukları 16 aylık Melek Nur ve 15 günlük Mehmet'le birlikte törenin yapıldığı caminin yanına araçla getirildi. Şehit eşi ve çocukları, tören süresince araç içerisinde kaldı.
Eskişehir Valiliği'nde şoför olarak çalışan baba Mehmet Özcan, diğer oğlu Ramazan Özcan'la birlikte şehit oğlunun tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Baba Mehmet Özcan, "Vatan sağolsun. Doyamadım yavruma. Doyamadım sana aslanım. Düşmanlar görsün. Bir oğlum kaldı, onu da veriyorum. Vatan için, bayrak için, ezan için bir oğlum daha feda olsun" dedi.
Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit uzman çavuş Melih Özcan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu askerlerin omzunda top arabasına kadar taşındı. Anne Melek Özcan ile oğlu Ramazan Özcan asker selamında durdu. Şehidin tabutu daha sonra top arabasından alınarak cenaze aracına konuldu. Şehit Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan, Eskişehir'in Günyüzü İlçesi'ne götürülerek Gümüşkonak Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Şehit Uzman Çavuş Melih Özcan, Eskişehir'de Toprağa VerildiŞehit Uzman Çavuş Melih Özcan, Eskişehir'de Toprağa VerildiŞehit Uzman Çavuş Melih Özcan, Eskişehir'de Toprağa Verildi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler