YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatilde Boğulan Prof.dr. Yüzügüllü Yarın Eskişehir'de Toprağa Verilecek (3)

MÜHENDİSLİK YEMİNİ ETTİRDİĞİ ÖĞRENCİLERİNE DİPLOMALARINI VERMİŞTİ Milas'ta girdiği denizde kalp krizi geçirerek boğulan Prof.Dr. Nihat Yüzügüllü, geçen 9 Haziran'da ESOGÜ Spor

Tatilde Boğulan Prof.dr. Yüzügüllü Yarın Eskişehir'de Toprağa Verilecek (3)

MÜHENDİSLİK YEMİNİ ETTİRDİĞİ ÖĞRENCİLERİNE DİPLOMALARINI VERMİŞTİ
Milas'ta girdiği denizde kalp krizi geçirerek boğulan Prof.Dr. Nihat Yüzügüllü, geçen 9 Haziran'da ESOGÜ Spor Salonu'nda Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin mezuniyet törenine katılmıştı.
Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı olan Prof.Dr. Nihat Yüzügülü öğrencilere hitaben, "Belli bir işi yetki ile yapabilmek için meslek sahibi olmak gerekiyor. Biraz sonra branşlarınızla sizden yasal olarak tanımlanmış, yasal olarak tanımlanacak işleri yapmak üzere mühendis odaları bünyesinde yer alarak Kurtuluş Savaşı'ndan başlayarak bugüne kadar kalkınan Türkiye'yi, Cumhuriyet kadrolarıyla kalkındırdığı Türkiye'yi daha ileri noktalara getirmek üzere mühendis olacaksınız. Bunun ön koşulu olarak mühendislik yeminini okuyacağız" demişti.
Prof.Dr.Nihat Yüzügüllü konuşmasının ardından salonu dolduran konuklara "Lütfen yemin başlayacak ayağa kalkar mısınız?" dedikten sonra öğrencilerine mühendislik yeminini ettirirken mezunlara diplomalarını vermişti.

Tatilde Boğulan Prof.dr. Yüzügüllü Yarın Eskişehir'de Toprağa Verilecek (3)Tatilde Boğulan Prof.dr. Yüzügüllü Yarın Eskişehir'de Toprağa Verilecek (3)Tatilde Boğulan Prof.dr. Yüzügüllü Yarın Eskişehir'de Toprağa Verilecek (3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler