YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vücut Geliştirme Şampiyonası Eskişehir’de

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından 23-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Vücut Geliştirme Şampiyonası...

Vücut Geliştirme Şampiyonası Eskişehir’de

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından 23-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Vücut Geliştirme Şampiyonası Eskişehir Atatürk Spor Salonunda başladı.
Federasyon tarafından yapılan şampiyonada bu yıl Vücut Geliştirme ve Fitness (Gençler - Büyükler – Ustalar), Klasik Vücut Geliştirme( Bay), Fitness (Bay – Bayan) ve Body Fitness (Bayanlar), Federasyon Kupası ve Milli Takım Seçmeleri gerçekleştirilecek.
Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt düzenlediği basın toplantısında, federasyon yönetimi olarak kısa zamanda önemli icraatlar yerine getirdiklerini belirtti.
Yapılacak olan şampiyonanın Eskişehir’de düzenlenmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirten Kurt, kendilerine destek vererek ev sahipliğini üstlenen Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti. Federasyon ve sporcular olarak yapılacak olan şampiyonanın çok önemli olduğunu vurgulayan Kurt, yönetim olarak şampiyonaya katılan sporculara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.
Kurt, 23 -25 Eylül tarihleri arasında Eskişehir Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan şampiyonaya tüm Eskişehirlileri davet etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler