Ahir Dagi Haberleri

Tişörtten gömleğe, elbiseden ayakkabıya yeni sezon ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Sezon trendlerini takip etmeyi sevenler buraya! Boyner, Altınyıldız Classics, Avva, Dagi gibi markaların yeni sezon ürünlerini keşfetmek ve üstelik indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız, "Evet!" ise bu fırsatı kaçırmayın.

Haber 2023-05-18 15:12:45

Ahir zaman ne demek? Ahir zaman alametleri nelerdir?

Ahir zaman nedir, ne demektir sorularının yanıtları merak ediliyor. Ahir zaman, dünya hayatının kıyamet kopmadan önceki son dilimi anlamında kullanılan bir kavram olarak karşımıza çıkıyor. İslam inancına göre, âlemin başlangıcı olduğu gibi sonu da vardır. Ancak bu sonun ne zaman gerçekleşeceğini bilmek insanın bilgisi dışındadır. Peki, Ahir zaman alametleri nelerdir? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Haber 2023-02-06 14:28:51

Duygu Özaslan süper minisiyle basketbolcu eşinin kucağına oturdu! 'Çok zorsun ahir zaman' yorumu

Cadılar Bayramı paylaşımlarını hız kesmeden sürdüren Duygu Özaslan, basketbolcu eşi Can Maxim Mutaf'ın kucağında verdiği pozla dikkat çekti.

Magazin 2022-11-18 13:53:09

150 sivil toplum kuruluşu katıldı: Etkinlik başındaki konsere tepki! Tuğçe Kazaz da konuştu Allah bize 'LGBT'li bireyleri siz cezalandırın' demedi

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformunun organizasyonunda, 150'den fazla sivil toplum kuruluşunun katılımıyla İstanbul'da "Büyük Aile Buluşması" yapıldı. LGBT karşıtı etkinlikte konuşan Tuğçe Kazaz, dünyanın ahir zamandan geçtiğini, Müslüman için sadece ibadet etme dönemi olmadığını söyledi. Öte yandan etkinlik başında gerçekleşen konsere küçük bir grup, "Onlar gibi müzikli bir protesto istemiyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Haber 2022-09-18 21:44:24

CUMA NAMAZI KILINIŞI! Cuma namazı kaç rekat? Zühr-i Ahir namazı nedir? İşte Diyanet'in yayınladığı bilgiler!

Cuma namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtı Müslümanlar için mübarek kabul edilen cuma günü sebebiyle camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Öte yandan Zühr-i Ahir namazının anlamı ve nasıl kılınacağı da merak edilen konular arasında. Peki Cuma namazı kaç rekat? Zühr-i Ahir namazı nedir? İşte Diyanet'in yayımladığı bilgiler...

Haber 24-06-22 12:34

Ahir ömürde ne demek? Ahir ömürde birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle bambaşka bir anlama bürünen birleşik kelimeler, günlük konuşma dilinde basit kelimeler kadar sık kullanılırlar. Günlük yaşantıda, internette zaman geçirirken, televizyon izlerken ya da farklı aktiviteler esnasında birleşik sözcükler ile karşılaşmak mümkündür. Bu birleşik kelimelerden bazılarının anlamı bilinirken bazılarının anlamını öğrenmek için TDK sözlüğe başvurma ihtiyacı duyulabilir. Ahir ömürde ne demek, TDK sözlükte ne anlama gelir? Ahir ömürde TDK sözlük anlamı ve örnek cümleler…

Egitim 23-05-22 23:16

Evvel ahir ne demek? Evvel ahir birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız sözcük deryasıyla şekillenen bir dildir. Türkçeye bu şeklini veren kelimeler basit yapıda olabileceği gibi birleşik sözcüklerden de oluşabilir. Birleşik sözcükler incelendiğinde dilbilgisi kurallarıyla ilgili farklı yapılara rastlanabilir. Türk Dil Kurumu tarafından bu bağlamda ele alınan birleşik sözcükler, detaylı şekilde incelenir ve anlamları belirlenir. Evvel ahir birleşik kelimesi de Türkçe konuşan kişilerin merak ederek incelediği bir sözcüktür. Evvel ahir ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:36

Ahir zaman ne demek? Ahir zaman birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Ahir zaman birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Ahir zaman ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:56

Ahir vakit ne demek? Ahir vakit birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Ahir vakit birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Ahir vakit birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:56

Ahir ne demek? Ahir kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede anlamı merak edilen kelimeler çok sayıdadır. Gündelik yaşamda olduğu kadar edebi eserlerde de rastlanan Ahir kelimesi, TDK'da görev alan kişiler tarafından incelenerek dilimize kabul edilmiştir. Türkçe olmayan kelimelerin Türkçeleştirilmesi ile ilgili çalışmalar da yapan TDK'ya göre Ahir kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:56

Kar temizliğinde patlamamış top mermisi buldu

Kahramanmaraş’ta iş makinalarıyla kar temizliği yapılan bir bölgede patlamamış tarihi top mermisi bulundu.Kahramanmaraş’ta belediye çalışanı Durdu Bilgetecan, Dulkadiroğlu İlçesi Ahir Dağı Kandil mevkiinde ekipleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde kar temizliğine başladı.

Haber 13-02-21 00:51

Yaban hayvanlarına yem

Dulkadiroğlu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı temizlik ekipleri, bayat ekmek kutuları ve konteynırlara bırakılan yiyecekleri yaban hayvanları için Ahir Dağına bıraktı.Şehir merkezinde görev yapan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yaban hayvanlarının hayatını sürdürmesi için çalışma başlattı.

Yurthaber 03-02-21 11:07

Jandarma karlı dağlarda göreve başladı

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığına bağlı arama kurtarma timleri Yedikuyular Kayak Merkezi’nde göreve başladı.Dulkadiroğlu ilçesi Ahir Dağı mevkisinde yer alan kayak merkezinde kış sezonu başladı.

Haber 19-01-21 15:16

Kahramanmaraş bahçe temizliği ateşi orman yangınına neden oldu

Kahramanmaraş'ta, bir evin bahçe temizliği için yakılan ateş Ahir Dağı'ndaki ormanlık alana sıçradı. Yangında 1 hektarlık alan kül olurken, bir kulübe de orman işçilerinin hızlı müdahalesi sonucu yanmaktan son anda kurtuldu.

Haber 18-07-20 21:12

Kahramanmaraş’ta orman yangını

Kahramanmaraş’ta çıkan yangında 1 dönümlük orman alanı zarar gördü.Alınan bilgiye göre, Ahir Dağında çıkan yangına ihbar üzerine 2 arazöz ve 6 işçi ile müdahale edildi.

Yurthaber 13-07-20 16:12

Antalya'da sazlık yangını (2)

SERA VE AHIR ZARAR GÖRDÜ, HAYVANLAR TAHLİYE EDİLDİ Antalya Yamansaz'daki sazlık yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Haber 21-01-20 14:44

Kahramanmaraş’ta emekli bir vatandaş, çocuklar oynasın diye dağdan kar getirdi

Kahramanmaraş’ta bir vatandaş, çocuklar oynasın diye aracıyla şehir merkezine dağdan kar getirdi.Emekli Mustafa Uludağ, iş yerinin Ahir Dağ’da bulunması nedeniyle her gün dağa çıkıyor.

Haber 29-12-19 12:27

Çocuk Meclisi Üyeleri çevre temizliği yaptı

Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri “Evvel-Ahir Eyüpsultan” (Eyüpsultan’ın öncesi-sonrası) adı altında düzenledikleri etkinlikte çevre temizliği yaptılar.Etkinlik Çocuk Meclisi üyeleri tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan, israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını ve atıkların geri dönüştürülmesini amaçlayan “Sıfır Atık” projesi kapsamında yürütülüyor.

Yurthaber 23-12-19 10:39

Eyüpsultan Çocuk Meclisi’nden “Mavi Kapak ve Hayırda Buluşalım” kampanyası

Eyüpsultan’da bulunan 28 mahallede ikamet eden toplamda 33 üyenin katılımı ile oluşan "Çocuk Meclisi”, Aralık Ayı toplantısını Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Meclisi’nin bu ay ki oturumunda, çevre duyarlılığına dair “Evvel Ahir”, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye sağlamak amacıyla yürütülen “Mavi Kapak Kampanyası” ve “Hayırda Buluşalım” sloganı ile Eyüpsultan’da yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip destek olmak amacıyla yürütülen projeler ele alındı.

Yurthaber 10-12-19 13:59

Yedikuyular Kayak Merkezi’ne mevsimin ilk karı yağdı

Kahramanmaraş’ın kış turizmi merkezlerinin başında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne mevsimin ilk karı yağdı.Kahramanmaraş Ahir Dağı zirvesinde yer alan bölge, bin 850 ile iki bin 44 metre arasında bulunuyor.

Yurthaber 27-11-19 16:40

Amanos Dağlarında sonbahar manzaraları

Kahramanmaraş’ın Ahir dağının güneyinden başlayıp Osmaniye boyunca uzanıp Hatay’da Asi Nehrinin Akdeniz’e döküldüğü Samandağı deltasında son bulan Amanos Dağları’nın sonbahar manzaraları görenleri hayran bırakıyor.Güneşli güzel günlerin hüküm sürdüğü bugünlerde Amanos Dağları’nın sonbahar mevsiminde rengarenk görüntüleri doğa severleri kendine çekiyor.

Haber 13-11-19 09:06

Paraşütçü karayoluna indi

Kahramanmaraş’ta bir paraşütçü iniş yerini hesaplayamayınca trafiğin yoğun olduğu karayoluna iniş yapmak zorunda kaldı.Kahramanmaraş’ın Ahir Dağı’ndan havalanan ve ismi öğrenilemeyen yamaç paraşütçü, gökyüzünde süzüldükten sonra iniş için belirlenen noktaya doğru hareket etti.

Haber 04-10-19 14:46

5 milyon 96 bin 286 adet fidan toprakla buluştu

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş, kentte erozyon ve taşkın sularla mücadele edildiğini bu kapsamda ağaçlandırma çalışmalarının sürdüğünü söyledi."Kahramanmaraş Yeşilkuşak Orman İçi Ağaçlandırma Erozyon Kontrolü Uygulama Projesi" ile Ahir Dağı’ndaki Keklik Deresi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Altındaş, Kahramanmaraş’ta 5 milyon 96 bin 286 adet fidan dikimi gerçekleştiğini söyledi.

Yurthaber 26-07-19 13:00

Giresun’da Çağırgan Baba anma etkinlikleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Giresun’un Alucra ilçesinde her yıl düzenlenen ‘Çağırgan Baba’yı anma etkinliklerine katıldı.Bilal Erdoğan, etkinlikte yaptığı konuşmada LGBTI+ savunucuları tarafından kabul edilen 24-30 Haziran ’Onur Haftası’na değinerek, “Öyle bir ahir zamanda yaşıyoruz ki çocuğuna hiçbir şey yapmazsan Allah korusun nereye gideceği belli değil, neyin tesirinde kalacağı belli değil.

Haber 07-07-19 14:54

Ahir Dağı’nda zirvesindeki Karagöl havadan görüntülendi

Kahramanmaraş’ın doğa güzellikleri arasında yer alan Karagöl, havadan görüntülendi.Kent merkezine 18 kilometre uzaklıkta bulunan Ahır Dağı’nın zirvesindeki göl, kış mevsiminde bölgeye düşen yağışlarla kendiliğinden oluşuyor.

Haber 29-05-19 14:24

DHA YURT BÜLTENİ-13

1)YÜKSEKOVA'DA DERE TAŞTI, 7 EV 20 AHIR SULAR ALTINDA KALDI HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde, erimeye başlayan kar suları Urşe Deresi'nin taşmasına neden oldu.

Haber 26-05-19 15:51

YÜKSEKOVA'DA DERE TAŞTI, 7 EV 20 AHIR SULAR ALTINDA KALDI

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde, erimeye başlayan kar suları Urşe Deresi'nin taşmasına neden oldu.

Haber 26-05-19 15:49

DHA YURT BÜLTENİ-12

1)MUDURNU'DA AHŞAP EV, SAMANLIK VE AHIR ALEV ALEV YANDI   BOLU'nun Mudurnu ilçesinde, tek katlı ahşap ev, ahır ve samanlık alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Haber 20-05-19 14:55

DHA YURT - KÖYDE ÇIKAN YANGINDA 8 EV, 1 AHIR VE 1 AMBAR KÜL OLDU

ÇORUM'un Kargı ilçesine bağlı Çal köyünde çıkan yangında 8 ev, 1 ahır ve 1 ambar yanarak kül oldu.

Haber 13-05-19 07:21

DHA YURT BÜLTENİ - 1

1)ÇATAK'TA AHIR ÇÖKTÜ, 360 KÜÇÜKBAŞ TELEF OLDU VAN'ın Çatak ilçesinde etkili olan yağışlar nedeniyle çöken ahırda, 360 küçükbaş telef oldu.

Haber 02-04-19 08:22

Samsun Piazza’ya 3 yeni marka

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, 3 güçlü markayı daha bünyesine dahil etti.Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasına D’S Damat, Dagi ve Özdilek markaları da dahil oldu.

Yurthaber 18-03-19 12:25

Çok konuşulacak ifadeler: 'Helal porno' kapıda

Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun başlattığı "helâl otel" tartışmalarına gazeteci Tayfun Atay'da katıldı. "'Helâl otel'den çok ama çok ötesi var şu ahir zamanda" diyen Atay, ipin ucunun çoktan kaçtığını belirterek "Helal porno kapıda" iddiasında bulundu.

Haber 29-11-18 10:19

MHP’den 29 Ekim sergisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Kadın Kolları tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Soykan Meydanında Atatürk ve Cumhuriyet Konulu resim sergisi açıldı.Serginin açılışına MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Battalgazi ilçe Başkanı Mesut Samanlı, Kadın Kolları Başkanı Selma Bahar Çiçek ve vatandaşlar katıldı.Burada bir konuşma Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, “Türk evvel ahir Şerefli bir birlikteliğin adıdır.

Yurthaber 29-10-18 16:55

DHA YURT BÜLTENİ -11

1)KASTAMONU'DA 8 EV VE 1 AHIR YANDI KASTAMONU'nun Küre İlçesi'nde çıkan yangında 8 ev ve 1 ahır kullanılmaz hale geldi.

Haber 27-09-18 15:06

ŞIRNAK'TA AHIR ÇÖKTÜ, 80 HAYVAN TELEF OLDU

ŞIRNAK'ın merkeze Balveren Beldesi?nde bir haftadan beridir etkili olan sağnak yağış toprak kaymasına neden oldu.

Haber 10-05-18 16:15

Kahramanmaraş kış turizminde Bolu’ya rakip oldu

Kahramanmaraş’ta tamamlanan Yedikuyular Kayak Merkezine 2 ayda yaklaşık 600 bin kişiyi ağırladı.Kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ahir Dağındaki Yedikuylar Kayak Merkezi, Türkiye’nin yanı sıra Dünya’dan iki ay içinde önemli sayıda misafir ağırladı.

Haber 05-03-18 14:53

Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası, Yedikuyular Kayak Merkezi'nde yapıldı (3)

Vatandaşların karton kızaklarla katıldığı diğer yarışma renkli görüntülere sahne oldu Kahramanmaraş'ta Ahir Dağı'ndaki Yedikuyular Kayak Merkezi'nde Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliğinde bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Haber 04-03-18 12:40

Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası, Yedikuyular Kayak Merkezi'nde yapıldı (2)

Vatandaşların karton kızaklarla katıldığı diğer yarışma renkli görüntülere sahne oldu Kahramanmaraş'ta Ahir Dağı'ndaki Yedikuyular Kayak Merkezi'nde Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliğinde bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Haber 04-03-18 10:55

Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası, Yedikuyular Kayak Merkezi'nde yapıldı

   Vatandaşların karton kızaklarla katıldığı diğer yarışma renkli görüntülere sahne oldu  Kahramanmaraş'ta Ahir Dağı'ndaki Yedikuyular Kayak Merkezi'nde  Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliğinde bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Haber 04-03-18 09:36

DHA YURT - Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası, Yedikuyular Kayak Merkezi'nde yapıldı

Vatandaşların karton kızaklarla katıldığı diğer yarışma renkli görüntülere sahne oldu  Kahramanmaraş'ta Ahir Dağı'ndaki Yedikuyular Kayak Merkezi'nde  Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliğinde bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Haber 04-03-18 09:01

Kahramanmaraş’ta 2’inci Ahir Dağı Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası Kıran Kırana Geçti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliği ile 2’inci Ahir Dağı Atlı...

Yurthaber 03-03-18 19:26

Kahramanmaraş’ta 2’inci Ahir Dağı Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası kıran kırana geçti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliği ile 2’inci Ahir Dağı Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası yapıldı.Yedikuyular Kayak Merkezi’nde yapılan 2’inci Ahir Dağı Atlı Kızak Yarışmasına Erzurum, Kastamonu, Artvin, Kütahya, Ankara, Kars, Erzincan, Bursa, Yalova ve Alanya olmak üzere 10 ilden 66 kulüpten 166 sporcu katıldı.

Haber 03-03-18 18:57

2. Ahir Dağı Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu iş birliğinde düzenlenen şampiyonaya 37 sporcu katıldı

Haber 03-03-18 16:39

(özel) Kahramanmaraşlı Robinson

KAHRAMANMARAŞ (İHA) – Kahramanmaraş kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta Ahir Dağı’ndaki dağ evinde tek başına...

Yurthaber 25-01-18 11:12

İnanılmaz Kurtuluş

Kahramanmaraş’ta Ahir Dağı’ndaki yolda seyir halindeyken bin metreden dere yatağına düşen otomobilin sürücüsü kazadan yaralı...

Yurthaber 31-10-17 13:51

Adnan Hoca'nın kedicikleriyle Boğaz gezisi tartışma yarattı

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın 'kedicikleri'yle yaptığı Boğaz gezisi tartışma yarattı. Ahmet Hakan konuyla ilgili, Adnan Oktar’ın tekne sefasından yansıyan şu fotoğrafa azıcık dikkatlice bakınca şunu söylemekten kendimi alıkoyamadım: Adnan Oktar beklenen Mehdi midir bilmiyorum ama bu fotoğraflar ahir zamanın çok yaklaştığının kanıtı gibi" yorumunu yaptı."

Haber 16-10-17 08:01

Adnan Hoca'nın kedicikleriyle Boğaz gezisi tartışma yarattı

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın 'kedicikleri'yle yaptığı Boğaz gezisi tartışma yarattı. Ahmet Hakan konuyla ilgili, Adnan Oktar’ın tekne sefasından yansıyan şu fotoğrafa azıcık dikkatlice bakınca şunu söylemekten kendimi alıkoyamadım: Adnan Oktar beklenen Mehdi midir bilmiyorum ama bu fotoğraflar ahir zamanın çok yaklaştığının kanıtı gibi" yorumunu yaptı."

Haber 16-10-17 08:01

Adnan Hoca'nın kedicikleriyle Boğaz gezisi tartışma yarattı

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın 'kedicikleri'yle yaptığı Boğaz gezisi tartışma yarattı. Ahmet Hakan konuyla ilgili, Adnan Oktar’ın tekne sefasından yansıyan şu fotoğrafa azıcık dikkatlice bakınca şunu söylemekten kendimi alıkoyamadım: Adnan Oktar beklenen Mehdi midir bilmiyorum ama bu fotoğraflar ahir zamanın çok yaklaştığının kanıtı gibi" yorumunu yaptı."

Haber 16-10-17 08:01