Altın Haberleri

'Ekranda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de...' dedi: 'Cebinde dolar olana acıyorum' Seçim öncesi en kritik haftada İslam Memiş'ten olay piyasa yorumu

Altın fiyatları ne kadar, dolar kaç TL? Seçim öncesi en kritik haftada piyasalar hareketli! Bu hafta hem ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı hem de yurt içinde Merkez Bankası faiz kararı belli olacak. Yatırımcılar merakla gelecek kararları beklerken piyasa uzmanı İslam Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de' dedi. "Cebinde dolar bulunduranlara ben çok acıyorum" ifadesini kullanarak gerekçesini açıkladı. İşte Kapalıçarşı güncel altın fiyatları ve döviz kurları...

Finans 18-03-2024 07:46

Aracın her yerinden külçe külçe altın çıktı! Piyasa değeri tam 215 milyon lira

Van'da altın kaçakçılığına yönelik düzenlenen 'Ayar-2' operasyonunda bir aracın içerisinde yapılan aramada 88 kilogram yabancı menşeli kaçak külçe altın ele geçirildi. Operasyon sonucu piyasa değeri yaklaşık 215 milyon TL olan kaçak külçe altınlara el konuldu.

Haber 17-03-2024 12:34

Bakan duyurdu: Altın üretiminde hedef 100 ton

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin altın üretimindeki yeni hedefini açıkladı. Bayraktar enerjide bağımsızlık mesajı verdi.

Finans 17-03-2024 11:46

Yatırımcılar dikkat! Borsa tahtını devretti, en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Geçtiğimiz hafta yatırımcısına kazandıran Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3.57 puan değer kaybetti. Bu hafta rekor üstüne rekor kıran altın ve dolar kazandırdı.

Finans 17-03-2024 08:58

Diğer Haber Etiketleri

Altın

Ceyrek/Altin Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ceyrek/Altin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Düğünde takılan altınlar, dolarlar, Türk Liraları kime ait? Yargıtay'dan tabuları yıkan karar! Kuyumcu bilirkişisi tek tek inceleyecek

Düğünde takılan altınlar kadının mı, erkeğin mi? Yargıtay bu kez son noktayı koydu. Artık damada takılanlar damadın, geline takılanlar ise gelinin olacak. Belirleme yapılırken düğün fotoğrafları ve videoları kuyumcu bilirkişisi tarafından incelenecek.

Finans 16-03-2024 12:24

Seçim öncesi dolar alanları üzecek tahmin! Bu kez beklenen senaryo olmayabilir…

Seçim öncesi gram altın fiyatında da dolar/TL kurunda da hareketlilik arttı. Vatandaş ‘yükselecek’ beklentisi ile döviz bürolarına kuyumculara koştu. Altının gram fiyatının ons altın ile yön bulması bekleniyor. Dolar/TL kuru içinse seçim sonrası tahmini yapıldı. Ancak uzmanlar uyarıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtür, “Seçimden sonra bekli 34-35 lirayı görebiliriz. Ama çok afaki bir yükselişin olacağı kanaatinde değilim” diyor.

Finans 16-03-2024 10:11

Altın rallisi gümüşe yaradı, zirveye ortak olmaya geliyor... Kazancını katladı

ABD verilerinin açıklanmasının ardından ons altında gerileme gözlense de iç piyasada dolar destekli altın rekorlar devam ediyor. Altının yanında gümüş fiyatlarındaki artış da yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı. Gümüş getirisini katladı.

Finans 15-03-2024 15:22

Kuyumculara akın sonrası Darphane'de çift vardiya! 400 kilogram altın da yetmedi! Yeni altın üretim fabrikası kuruldu

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor gelirken vatandaşlar da kuyumculara akın etti. Çok sayıda kuyumcuda altın sıkıntısı yaşandı, altında banka ve serbest piyasa arasında makas da açıldı. Darphane üretim miktarını 400 kilogramdan 600 kilograma çıkardı.

Finans 15-03-2024 12:40

Altında makas açıldı, talep patladı! İslam Memiş altın fiyatları için kritik tarihi verdi: 'Fazla vakit yok'

Altın fiyatlarında rota hafif de olsa aşağı yönlü. ABD'den gelen veriler sonrası ons altın fiyatlarında gerileme yaşanırken 'dolar' destekli gram altında iç piyasada rekor kırmaya devam ediyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatlarında neler yaşanacak? Gözler 20 Mart'a çevrildi, uzman isim uyardı.

Finans 15-03-2024 08:00

Altının kilogram fiyatı geriledi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 408 bin liraya indi.

Finans 14-03-2024 17:14

Son dakika: Altın fiyatları için uzmandan al haberi! Gram altın da ons altın da rekor kırarken yeni tahmin: ‘Teyide ihtiyaç var’

Son dakika: Altın fiyatları yatırımcıların gündeminde kalmaya devam ediyor. Peş peşe rekor kıran altın fiyatları bir miktar geri çekilirken Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını, 22 ayyar bileziğin gram fiyatı gündemdeki sıcaklığını koruyor. Peki altın fiyatları ne olur? Bu kez tahmin ABD’li JP Morgan’dan geldi. Ons altın fiyatı için 2500 dolarlık yeni bir tahminde bulundular. İşte güncel altın grafiği ve piyasadaki son dakika gelişmeleri…

Finans 14-03-2024 07:47

Dün düşüşe geçen altında yukarı yönlü hareket! Gram, çeyrek altın ne kadar oldu? (13 Mart 2024 Çarşamba altın fiyatları)

ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından düşüşe geçen altın yeniden hareketlendi. Gram altında 'dolar' desteği gözlenirken altın fiyatları ne oldu? Gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Finans 13-03-2024 11:54

Altına hücum! Kuyumcular taleplere yetişemeyince Darphane gaza bastı: Hem fazla mesai hem çift vardiya

Altın fiyatlarındaki yükseliş talebi artırdı. Vatandaşlar fiyatlardaki artışın devam edeceği beklentisiyle kuyumculara adeta hücum etti. Özellikle İstanbul'da arz-talep dengesi bozulurken, birçok kuyumcu altın bulamama noktasına geldi. Yaşanan gelişmelerin üzerine İstanbul Kuyumcular Odası, Darphane yönetimi ile bir araya geldi. Oda başkanı Mustafa Atayık, Darphane’nin hafta sonu fazla mesai yaptığını, pazartesiden itibaren de çift vardiyaya geçtiğini söyledi.

Finans 13-03-2024 07:54

Trabzon Hasır Bileziği otomobil fiyatına yükseldi: Kuyumcular gram altın tahminini paylaştı! Kesme altın uyarısı

Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden ucuz diye tercih edilerek alınan kesme altının, daha sonra bozdurmak istendiğinde sıkıntı oluşturabileceğine dikkat çeken kuyumcular, gram altın alırken mutlaka sertifikalı olması uyarısında bulundu. Atının gram fiyatının her geçen gün artması nedeniyle dünyaca üne sahip coğrafi işaretli Trabzon Hasır Bileziği de neredeyse otomobil fiyatı ulaştı. Kalınlığına göre 500 bin liraya bile fiyat yükselebiliyor.

Finans 12-03-2024 10:13

Son dakika: Altın fiyatları ABD enflasyonunu bekliyor! İki uzman hem ons altın hem de gram altın tahminini açıkladı: 'İddiamız gerçek oluyor'

Son dakika haberi: Altın fiyatları geçtiğimiz hafta konuşan Fed Başkanı Powell’ın ardından rekor seviyelere yükseldi. Buradan destek bulan gram altın fiyatı da 2300 liranın üzerini görerek tarihi zirvesini yeniledi. Bu gelişmelerle Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilen konular arasına girdi. İşte ABD enflasyon verisi öncesi piyasadan canlı rakamlar...

Finans 12-03-2024 08:14

Gram altında yeni rekor, Cumhuriyet altını 18 bin liraya dayandı! Farkı görebilen altın fonuna koştu... Ekonomist Mert Başaran ‘bir sebep görmüyoruz’ diyerek anlattı

Altın fiyatları yeni haftanın ilk gününde de rekor kırdı. Hem ons altın hem de gram altın fiyatı yükselmeye devam ederken çeyrek altın 4 bin lirayı aştı, Cumhuriyet altını 18 bin liraya dayandı. Kapalıçarşı’da son dakika altın fiyatları yatırımcıların gündeminde kalmaya devam ederken Ünlü Ekonomist Mert Başaran altının gram fiyatı için tahminde bulundu. Öte yandan son 10 günde altın fonlarına olan ilgi artarken 1,7 milyar liralık para girişi olduğu gözlemlendi.

Finans 11-03-2024 07:55

Altın ve Bitcoin'de rekor serisi! Piyasaya damga vurdular, işte yükselişin perde arkası

ABD Merkez Bankası Başkanı Powell'ın faiz indirimi işareti vermesinin ardından altın ve Bitcoin'den rekorlar geldi. İki yatırım aracı da zirve rakamlarını yeniledi. Altın ve Bitcoin'deki gelişmeler için uzmanlar ne düşünüyor?

Finans 10-03-2024 15:56

Rekor üstüne rekor kırdılar! Bu hafta yatırım hangi yatırım araçları kazandırdı?

Bu hafta rekorlarını tazeleyen altın, borsa ve dolar yatırımcısının yüzünü güldürdü. Borsa İstanbul'da en çok prim yapan hisse ne oldu?

Finans 10-03-2024 13:29

Altında rekor sonrası makas ilk kez bu kadar açıldı! İslam Memiş'ten yüzde 4 hatırlatması: Eksik ödeme almayın!

Altında rekor serileri devam etti, yükseliş bu hafta hız kazandı. Vatandaşların altın talebi artarken Kapalıçarşı altın fiyatlarında makas aralığı ilk kez 400 lirayı buldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıları 'fiziki altına' karşı uyardı ve alternatifleri sıraladı. İşte detaylar...

Finans 10-03-2024 10:11

Akılalmaz kuyumcu soygunu! Kar maskesiyle girip 1,5 kilo altın çaldılar

Bursa'da kar maskesi takan 3 şüpheli, girdikleri kuyumcu dükkanından yaklaşık 1,5 kilo altın çaldı. Polis, kaçan şüphelilerin kimliğini araştırıyor.

Haber 09-03-2024 17:28

Sandviç arası altın! Vergi ödemek istemeyen bu yolu denedi... Türklerin altınları Almanya'ya kaldı

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların usulsüz şekilde ülkeye sokmaya çalıştıkları altın takılar Alman hükümetinin radarına takıldı. 430 euro sınırının çok üstüne çıkan yolcuların vergiye ve cezaya takılmamak için bulduğu yöntemler ise şaşkınlık verdi. Türklerin altınları sandviç, iç çamaşırı, elbise içinde, boyunlarda ve kollarda altın getirdiği ortaya çıktı. Bu şekilde her yıl ortalama 100 milyon euroluk altın ve değerli takının cezaya takıldığı belirtiliyor.

Finans 09-03-2024 09:34

Darphane 300 kilo üretti, talep 1 ton! Altın fiyatları Kapalıçarşı’yı karıştırdı: Uzman isim gram altın için tahmini açıkladı, seçim sonrası senaryoyu anlattı

Gram altın fiyatları hafta içinde peş peşe rekor kırarak yüzde 8‘e yakın artış gösterdi. Ons altın ve dolar kurundaki yükseliş sonrası piyasada yaşanan hızlı yükseliş ise Kapalıçarşı altın fiyatları makas aralığını 400 liraya kadar taşıdı. İKO Başkanı Mustafa Akayık Darphane’de günlük 300 kiloluk altın üretimine rağmen talebin 1 ton olduğunu açıkladı. Ekonomist Filiz Eryılmaz ise, altın gram fiyatının 3000 TL’yi görebileceğini söyledi. Seçim sonrası için kur ve altın senaryosunu anlattı.

Finans 09-03-2024 08:43

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 08-03-2024 16:56

Altın alayım derken servetleri buhar oldu! Sosyal medyadaki kadın profillerine kandılar, çobanların ağına düştüler

Afyonkarahisar'da bir grup sosyal medya üzerinden kadın profilleri açtı, kendilerini çoban olarak tanıtıp sahte altınları buluntu define ürünü diye sattı. Farklı illerden 5 kişiyi bu şekilde dolandıran 4'ü kadın 19 kişi adliyeye sevk edildi. Dolandırıcıların bu yolla ilk aşamada 1 milyon 325 bin TL vurgun yaptığı belirlendi.

Haber 08-03-2024 12:24

Ne altın, ne, dolar, ne mevduat faizi... TÜİK açıkladı, şubatın en fazla kazandıranı belli oldu

TÜİK, geçtiğimiz ay yatırımcısına en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal yatırım aracını açıkladı.

Finans 08-03-2024 10:53

Altın fiyatlarındaki yükselişinin sebebi belli oldu! Kapalıçarşı tıklım tıklım esnaflar ‘30 yıldır böyle kalabalık görmedim’ dedi

Gram altında çok kısa sürede rekor üstüne rekor kırıldı. Bir numaralı yatırım aracı olan Türk insanının ‘güvenli iman’ olarak gördüğü altın büyük bir yükseliş trendine girdi. Gram altın dün 2 bin 300 lirayı gördü. Kapalıçarşı’da esnaflık yapanlar ‘30 yıldır ben böyle kalabalık görmedim’ demeye başladı. Peki altın fiyatlarındaki bu yükselişin sebebi ne ve yukarı yönlü seyir nereye kadar devam edebilir? İşte altın piyasasındaki son durum…

Finans 08-03-2024 08:16

Altında rekor üstüne rekor gelirken kilogram fiyatı da 2 milyon lirayı aştı

Altın fiyatlarındaki rekor üstüne rekor gelirken altının kilogram fiyatı da yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, VakıfBank, Ahlatcı Metal Rafineri, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Kuveyt Türk Katılım Bankası olarak sıralandı.

Finans 07-03-2024 17:36

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında çifte rekor! Gram altın ons altın gaza bastı: Kuyumcu önünde sıra oluştu, ‘Kapalıçarşı’ya koşarak gitsek 3 liralık fark oluyor…’

Son dakika: Altın fiyatları ABD Merkez Bankası Fed rüzgârına kapıldı. Ons altın tarihi boyunca gördüğü en yüksek seviyeye yükseldi. Dolar/TL kuru ve ons altın fiyatındaki rekor gram altın fiyatları için de tarihi zirveyi getirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı yaşanan yükseliş sonrası kuyumcu ve döviz bürolarının önünde sıra oluştuğunu dile getirdi. “Kapalıçarşı’ya ya da kuyumcuya yürüyerek değil, koşarak gitsek arada 3 lira fark ediyor. Yüzde 7’ye yakın bir farklılık oluştu" dedi.

Finans 07-03-2024 07:43

Gram altın, ons altın, Bitcoin, borsa… İslam Memiş hem tahmin yaptı hem uyardı: ‘Çarşı Pazar karıştı…’ Herkesin gözü saat 18.00’de

Ons altın ve dolar kurunda yaşanan rekor gram altın fiyatları için rekoru beraberinde getirdi. Bitcoin ise tarihi zirve sonrası yaşadığı kayıpları toparlama çabasında. Peki altın almalı mı satmalı mı? Gram altın fiyatı ne olur? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasadaki son dakika gelişmelerini yorumladı! Öte yandan piyasalar ABD Merkez Bankası(Fed) Başkanı Jerome Powell’ın saat 18.00’de yapacağı sunuma odaklanmış durumda.

Finans 06-03-2024 14:50

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geldi! İslam Memiş'ten altın tahminlerini tepetaklak edecek 'dalgalanma' uyarısı: Paranın patronu o günü bekliyor...

Altın fiyatlarında dün rekor üstüne rekor gelirken yatırımcılar altın fiyatlarındaki dalgalanmaları takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında agresif yükselişe dikkat çekerek, sert dalgalanmalara karşı uyardı. "Aman dikkat" diyerek 100 dolarlık düşüşü işaret etti. 6 Mart 2024 Çarşamba günü gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Finans 06-03-2024 10:08

Kapalıçarşı’da altın ve dolar hareketliliği! Rekor üstüne rekor kırılıyor! Yatırımcılar yönünü fiziki alıma çevirdi: Makas açıldı…

Döviz kurlarında ve altında yükseliş devam ederken, yatırımcılar yönünü fiziki alımlara çevirdi. Kapalıçarşı'da talep sonrası dolar kuru 33 TL seviyesini aştı.

Finans 05-03-2024 17:05

Altın kemeri, şalı derken şimdi de ‘altın kravat…’ Kuyumcular üretti: 150 gram ağırlığında, 350 bin lira değerinde

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek 'altın kravat' trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Finans 04-03-2024 15:20

Gaziantep'te kuyumcularda yeni trend! Ağırlığı 150 gram, fiyatı ise 350 bin TL! Artık erkeklerin de tercih edeceği bir ürün var

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek ’altın kravat’ trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Kadin 04-03-2024 15:07

Gram altın, çeyrek altın... Rekor üstüne rekor! Ünlü ekonomist altın için kulis bilgisini paylaştı: ‘Gümüşün desteklemediği bir altın rallisi beklemeyelim’

Gram altın fiyatı haftanın ilk gününde rekor seviyeyi gördü. Ons altın fiyatı ise 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor. Çeyrek altın fiyatları da 3.665 liraya yükseldi. Piyasalar hareketli bir haftaya 'merhaba' derken dikkat çeken bir 'altın' kulisi geldi. Ekonomi Gazetecisi Hakan Güldağ Anadolu'daki iş insanlarının altına yatırım yaptığını belirtti. Altın fiyatları tahmini için ünlü ekonomist Ali Ağaoğlu 'gümüş fiyatları'na dikkat çekti.

Finans 04-03-2024 11:44

Gerdanlığı, kolunu kaplayan bilezikleri, kemeri... Baştan ayağa her şeyi altın! Depremde eşini ve oğlunu kaybeden AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan'la evlendi... Görkemli düğünün her detayı olay

AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle evlenirken; geline takılan gerdanlık, kolunu kaplayan bilezikler ve altın kemer dikkat çekti. 6 Şubat'taki depremlerde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin'in bir yıl sonra evlenmesi özellikle sosyal medyanın diline düştü. Aralarında 20 yaş farkı bulunan çiftin düğündeki romantik dansları çok konuşulurken, Akdoğan'ın Instagram profilindeki M ve kalp göndermelerinin sırrı da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Finans 04-03-2024 10:25

Altınlarını çalıp öldürdüler! 1 milyon liralık soygunda şoke eden detaylar: Kız torunu ve sevgilisi çıktı

Diyarbakır’da hırsızlar, girdikleri evden 1 milyon lira değerinde altın çalıp kaçtı. Evden çıkarken karşılaştıkları ev sahibi Veysi Akkurt’u (63) da iten şüpheliler, merdivenden düşerek hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayla ilgili Akkurt’un kız torunu H.A.’nın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. H.A.’nın, evin anahtarının kopyasını çıkartarak hırsızlığı birlikte planladığı sevgilisi Ş.E.’ye verdiği ortaya çıktı. Şüphelilerin çaldığı altınlar da gömüldüğü yerde bulundu.

Haber 03-03-2024 10:59

Bursa'da sahibinin tavan arasına sakladığı 650 bin liralık altın ve döviz çalındı

Bursa'da bir evin tavan arasına saklanan 650 bin liralık ziynet eşyası ve döviz ile depodan bisiklet ve kaynak makinesi çalınmasına ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 01-03-2024 10:02

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı, o tarihleri işaret etti: 'Gram altın yeni rekorları test edecek'

"Gram altında yükseliş devam edecek mi, alım fırsatı var mı?" sorularına yanıt aranırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için yeni öngörüler geldi. Memiş elinde altın olanları uyardı. Gram altında yükseliş yaşanacak tarihleri anlattı.

Finans 01-03-2024 08:36

Altının kilogram fiyatında düşüş

Gram altın hafta içinde rekor kırarken altının kilogram fiyatı 2 milyon 117 bin 897,50 liraya geriledi.

Finans 29-02-2024 17:10

Esnaf Darphane’nin yolunu unuttu! Uzman isim ‘para eski adresine geri döndü’ dedi: ‘Eski-yeni altın fiyatının eşit olduğu dönemleri yaşıyoruz’ (29 Şubat Perşembe gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları)

Altın fiyatları yurt içinde rekor kırmaya devam ederken, gram altın tahmini yapan Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, ‘Yıl sonunda 3000-3250 TL seviyelerini görebilir’ dedi. Şu an altın alış satış makasının yeniden açıldığını söyleyen uzman isim, esnafın her an fiyat geriler diye çeyrek altın, Cumhuriyet altını bastırmak istemediğini belirtti. Kur korumalı mevduattan kaçanların eski adresine yani döviz ve altına geldiğini dile getirdi.

Finans 29-02-2024 08:53

Otomobilden külçe külçe altın çıktı! Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildiğini, 3 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Haber 28-02-2024 15:29

Altın yatırımcıları dikkat! 22 ayar gram altın için çarpıcı iddia! İslam Memiş tarih verdi: 'Üretimi yasaklanabilir...',

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altındaki gelişmeler takip edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten de dikkat çeken bir iddia geldi. Fiziki altına ilişkin daha önce de uyarılar yapan Memiş, 22 ayar 1 gram altının üretiminin durdurabileceğini söyledi.

Finans 27-02-2024 11:14

İstanbul'da iki ayrı kuyumcudan hırsızlık yapan 4 şüpheli tutuklandı

İstanbul'da iki ayrı kuyumcudan 8 milyon 500 bin lira değerinde altın çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 26-02-2024 10:42

Hakkari'de birer kilogramlık 13 külçe altın ele geçirildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir minibüste ve sürücünün üzerinde birer kilogramlık 13 külçe altın ve elektronik malzeme ele geçirildi.

Yurthaber 26-02-2024 08:55

Bu hafta en çok hangi yatırım araçları kazandırdı?

Yatırımcılar hafta boyunca yatırım araçlarındaki hareketliliği takip etti. Bu hafta en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu.

Finans 25-02-2024 07:55

Gram altın ve ons altın için yeni tahmin! 4 dev banka birer birer rakam verdi: Altın fiyatlarında ters köşe…

Altın fiyatları yükselişe geçerken yatırımcıların en çok merak ettiği, ‘altın fiyatları ne olur?’ sorusuna dev bankalardan birer birer açıklama geldi. Ons altın fiyatı tahminlerini açıklayan bankalar rakamı 2400 dolara kadar çıkardı. Ancak Commerzbank altın fiyatları için ters köşe yaptıracak bir değerlendirmede bulundu ve tahminlerini düşürdü. Gram altın fiyatı içinse 3.250 liralık rekor tahmin yapıldı.

Finans 24-02-2024 12:29

Altın fiyatları alış satış makası açıldı! Bankadan kaçan altınını oraya sakladı: İslam Memiş, ‘Vatandaşı zarar ettirdi’ diyerek açıkladı

Altın ve borsadaki yükseliş hız kazanınca yatırımcılar tasarruflarını arttırdı. Hükümet yastık altındaki altınların sisteme kazandırılması için hazırlık yaparken raporda çok dikkat çeken ayrıntı göze çarptı. Tasarruf aracı tercihlerinde, yastık altı altın ve nakit son çeyrekte yüzde 26 ile birinci sırada, sistem içi altın yüzde 16 ile ikinci sırada yer aldı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, bankadaki altın alış satış farkının çok olduğunu, yatırımcının zarar ettiği için yastık altına yöneldi.

Finans 22-02-2024 15:07

Yer: Venezuela! Altın madenindeki can pazarı böyle kaydedildi: 30 ölü, 100'den fazla kişi toprak altında...

Venezuela'nın Bolivar eyaletindeki kaçak olduğu tespit edilen bir altın madeninde meydana gelen çökmede birçok kişinin göçük altında kaldığı bildirildi. Toprak altında kalan onlarca kişiden çok sayıda ölü olduğu tahmin ediliyor.

Haber 22-02-2024 11:32

Emekli maaşıyla neler almış neler! Polis bile inanamadı: Değerini duyanlar şaşırıyor

Adana'da sahte darphane ihbarı alan ekipler harekete geçerek bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda piyasa değeri 9 milyon lira olan sahte altın ele geçirildi. Bin 893 çeyrek, yarım ve tam sahte altını ele geçirilen şüpheli elindekileri emekli maaşıyla aldığını iddia ederek şaşkınlık yarattı. Aynı şüpheli emniyetteki ifadesinde ise çark etti.

Finans 22-02-2024 10:20