Alışveriş Haberleri

Herkesin ihtiyaç duyduğu bir alışveriş arkadaşının 7 özelliği

Alışveriş yaparken karar almak, doğru ürünü seçmek çok zor. Üstelik fiyatı hesaplı mı, değil mi; birinin fikrinden de bu konuda faydalanmamız gerekiyor. Bu yüzden alışveriş yaparken en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri de alışveriş arkadaşı.

Kadin 07-03-2024 17:15

Sezon sonu indirimleri başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Sezon sonu indirimleri başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 06-03-2024 16:58

Günde 3 tane yiyen bu dertten kurtuluyor! Fiyatıyla birlikte bu detaya da dikkat: Ramazan öncesi esnafın 'hurma' mesaisi...

Son günlerde hurmaya talep arttı ancak asıl patlamanın önümüzdeki günlerde yaşanması bekleniyor. Vatandaşlar "Hurma fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını ararken tezgahlarda 180 TL'den başlayan hurma fiyatları çeşidine göre değişiyor. Hurmanın faydaları saymakla bitmezken diyabet hastaları içinse özel bir çeşit hurma önerisi yapıldı. Geçen yıldan kalma hurmalara dikkat! Tazesiyle beklemişinin ayırt edilmesi için nelere dikkat etmek gerektiği de açıklandı.

Finans 06-03-2024 14:30

İkinci el mağazasında görüp bayıldığı kalemliğin önceden ne için kullanıldığını öğrenince hayatının şokunu yaşadı

Sosyal medyada paylaşılan bir video, kullanıcıları şaşırtarak hem büyük ilgi çekti hem de çok sayıda yorum gelmesine neden oldu. Avustralyalı bir kadın, bir ikinci el mağazasına gittiğinde gördüğü mermer kalemliğe adeta hayran oldu. Ancak ikinci el ürünlerin satıldığı o mağazada; kalemliğin altını çevirince gördüğü şeyle büyük bir şok yaşadı.

Kadin 12-02-2024 14:19

Diğer Haber Etiketleri

barbie balo elbiseleri Kurye Model Ekonomi Pazarlama a101 Amazon İş Bankası Şok trendyol balık hurma çanta meme küçültme motor yağı dolar haberler Alışveriş merkezi abd valiz elbise kaban taciz kredi kartı Meme‎ Mide‎ Kylie Jenner Bulgaristan İngiltere Adıyaman Edirne İstanbul Samsun Orta Penélope Cruz Puma OnlyFans spor ayakkabı ameliyat Tüketici Hakem Heyeti para turist fenomen kol saati banka market indirim İslam Memiş sabun tuvalet moda sütyen kozmetik Florence Pugh düğün parfüm Ramazan güneş gözlüğü kavga meme dikleştirme cep telefonu tablet internet tiktok sırt ağrısı Londra Almanya Brezilya Gürcistan Türkiye amazon alışveriş cüzdan dekolte ayna bütçe büyük göğüs bulgar calvin klein calvin klein ayakkabı calvin klein boxer calvin klein çanta calvin klein mont calvin klein parfüm calvin klein saat black friday estetik fakir fırsat fırsat bu fırsat fırsat ürünler güneş gözlüğü erkek günün fırsatı göğüs içecekler hurma fiyatları ikinci el hile disney prensesleri ebeveyn kapıkule kara cuma kart isim jenga internetten alisveris ipucu yeni yıl kaza nakit mezuniyet elbiseleri müşteri leva laleli mağaza puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma bayan ayakkabı puma beyaz ayakkabı saat podyum sahte dolar sevgi sezon sonu sezon sonu indirimleri satış telefon süt köpürtücü taktik spor giyim markaları küçük ev aletleri kadın kadın güneş gözlüğü kıyafet koku ölü online ödeme otobüs otomotiv outdoor outdoor ayakkabı outdoor pantolon ünlü trend tommy hilfiger çanta tommy hilfiger cüzdan tommy hilfiger gömlek tommy hilfiger gözlük tommy hilfiger mont tommy hilfiger saat tommy hilfiger tişört güneş gözlük modelleri eo ense sırt lise mezuniyet elbisesi

Alışveriş

Alışveriş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alışveriş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuryeye ahlaksız teklif! Siparişine yazdığı notla taciz etti... Evine davet edince kurye arkasına bakmadan kaçtı

İnternetten market siparişi veren erkek müşteri, sipariş notuna eklediği cümleyle kuryeyi taciz etti. Notu okuduktan sonra durumdan şüphelenen kurye cep telefonuyla kayıt ederek siparişin teslimatını yapmaya karar verdi. Paketi teslim ettiği sırada müşteri kuryeyi evine davet etti. Teklifi duyan kurye ise arkasına bakmadan kaçtı.

Trend 25-01-2024 08:45

Yeni yılın öne çıkan indirimleri burada! İşte sizin için seçtiğimiz fırsatlar

Yeni yılın öne çıkan indirimleri burada! İşte sizin için seçtiğimiz fırsatlar

Haber 05-01-2024 17:06

2023 yılında en çok ne aldık, alışveriş trendleri açıklandı

Hepsiburada, 2023 yılında platformu üzerinden verilen siparişleri inceledi. En yoğun alışveriş Pazartesi ve Salı günleri gerçekleşirken, tüketiciler alışverişlerini özellikle akşam saatlerinde, 21:00 ile 22:00 arasında yapmayı tercih etti .

Finans 31-12-2023 16:43

İndirim izdihamında akıllara durgunluk veren anlar! Hediye paketi almak isteyenler arasında sinirler bir anda gerildi... Ellerine geçeni fırlattılar

İngiltere'nin Londra şehrinin Hounslow bölgesindeki bir markette indirim haberinin yayılması üzerine izdiham başladı. Noel indirimlerinden yararlanmak isteyenler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın fitilini ise hediye paketi anlaşmazlığı verdi. Mağaza çalışanlarının ayırmakta zorlandığı kavgada tekme ve tokatlar havada uçuştu.

Trend 22-11-2023 13:39

Gelen linke tıkladı, parasından oldu! Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu'ndan uyarı geldi

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, birçok firmanın indirim yaptığı bu dönemde, internet sitelerinden alışveriş yapanlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu. Gönderilen fırsat linkine girerek site üzerinden alışveriş yapan Aykut Karadan ise mağdur oldu. Karadan'a gelen kargodan, satın aldığı 4 pantolon yerine 3 kullanılmış pantolon çıktı. 500 lirasından olan Karadan, 'Şeffaf kargo ve kapıda ödemeli' denilince insanlar bu zaafa kapılıyorlar" diye konuştu.

Finans 08-11-2023 16:02

Chip para nedir? Chip para nasıl kullanılır?

Günümüzde alışverişlerin daha çok internet üzerinden yapılması, farklı kazanç fırsatlarını ve bankaların müşterilerine sunduğu çeşitli ödeme sistemi seçeneklerini de beraberinde getirdi. Müşterilerine indirimler ya da farklı taksit imkanları sağlayan bankalar alışveriş yaptıkça kazandıran bazı puanlar da kazandırıyor. Peki, chip para nedir ve nasıl kullanılır?

Haber 14-09-2023 02:20

İş Bankası Maxipuan nedir? Maxipuan nasıl kullanılır?

Bankaların müşterilerine sundukları bazı imkanlar bulunur. Bu imkanlardan biri de alış verişlerde kullanılan kartlar ile verilen puanlardır. Müşteriler bu kartları temin ederek yapacakları alış verişlere, harcadıkları para miktarına ya da markalara göre puanlar kazanabilirler. Kampanyaları takip ederek puan biriktirebilen banka müşterileri belli kurallara bağlı olarak türlü imkanlardan faydalanabilirler.

Haber 15-08-2023 22:34

Stilinize şıklık katacak en trend parçaları keşfedin, fırsatları kaçırmayın

Moda dünyasının seçkin markaları yeni sezon koleksiyonlarında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Siz de gardırobunuzu sezona hazırlamak, en trend tasarımları keşfetmek ve stilinize şıklık katmak için sizin için seçtiğimiz markaların indirimli ürünlerine hemen göz atın. İşte detaylar!

Haber 03-07-2023 09:14

Bulgarlar şikayetçi, fiyatlar artık yüksek geliyor! Esnaf tepkili: Bir dediklerini iki etmiyoruz

Özellikle hafta sonlarını Türkiye'ye gelip alışveriş yapmak için değerlendiren Bulgarlar son dönemde fiyatları yüksek bulmaya başladı. Bulgaristan vatandaşları, Leva'nın Türk lirası karşısında artmasıyla esnafın da zam yaptığını savunuyor. Esnaf ise "Esnaf pahalı alıyorsa tabii ki pahalıya satacak" diyor. Aktar dükkanı işletmecisi Celal Dursun da "Bence bize çok teşekkür etmeleri lazım çünkü bir dediklerini iki etmiyoruz" diye konuştu.

Haber 23-06-2023 12:28

Sahte dolarla telefon alışverişi! Sevgililer böyle yakayı ele verdi

Samsun’da sahte dolarla telefon satın alan Iraklı şahıs ve Türk sevgilisi ile Iraklı 1 kişi mahkemece tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 17-06-2023 17:55

Ebeveynlerinin akıl sağlığını test eden 15 çocuk! Sesten değil sessizlikten korkun

Çocuklar ani hareketleri ile oldukça büyük etkiler yaratabiliyor. Tatlı hareketleri yüzümüzü güldürse de bazı durumlarda akıl sağlığımızı ve kendi sağlıklarını tehlikeye atabiliyorlar. İnternette etrafındaki çocukların yaptıklarını paylaşanlar oldukça etkileşim aldı.

Kadin 01-05-2023 15:34

İnternetten aldığı elbise eve gelince yaşadığı şoku paylaştı! Mezuniyet elbisesiyle prenses olmak istemişti ama...

İnternet alışverişleri hayatımızı kolaylaştırsa da her zaman memnun edici sonuçlar sağlayamıyor. İnternette modellerin üzerinde beğendiğimiz kıyafetler çok farklı gelebiliyor. İnternetten mezuniyet elbisesi alan bir genç kız prenses gibi olacağını düşünürken eve gelen elbiseyle yaşadığı şoku paylaştı.

Kadin 28-04-2023 14:00

Sosyal medya fenomeni süper mini şortu nedeniyle süpermarketten kovuldu! “Herkesin seksi insan fobisi var”

21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Kerolay Chaves şortunun çok kısa olduğunu iddia ederek süpermarketten kovulduğunu söyledi. Alışveriş yapan diğer insanların kendisine garipseyen bakışlarla baktığını ifade eden fenomen isim durumu “Herkesin seksi insan fobisi var. Görmeye bile tahammül edemiyorlar” sözleriyle anlattı.

Trend 26-04-2023 15:03

İnternetten aldığı elbise eve gelince hayal kırıklığına uğradı! Sosyal medyada viral oldu

İnternetten alışverişin artmasıyla birlikte birçok kişi kıyafetlerini mağazadan almak yerine internetten almayı tercih ediyor. Oldukça zaman kazandıran bu durum çeşitli problemlere neden olabiliyor. TikTok'ta internetten aldığı balo elbisesini paylaşan bir kadın yaşadığı hayal kırıklığını göstererek viral oldu.

Kadin 17-04-2023 15:47

Bahar Fırsatları'na özel indirimlerin bugün son günü! Modadan teknolojiye indirimleri kaçırmayın

Amazon'un Bahar Fırsatları kampanyası, yüzlerce kategoride binlerce üründe büyük indirimler sunuyor. Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama kadar farklı kategorilerde her türlü ihtiyacınızı karşılayacak ürünler, %60'a varan indirimlerle sizleri bekliyor. Kampanya sona ermeden ister kendiniz ister sevdikleriniz için indirimli ürünleri keşfedin, bütçe dostu alışverişin keyfini yaşayın.

Haber 29-03-2023 17:46

Midesine kadar sarkan büyük göğüslerinin çözümünü Türkiye'de buldu! İki sütyen takmak zorunda kalıyordu...

Büyük göğüslü kadınlar hem sosyal hem de sağlık açısından birçok problem yaşıyorlar. Rahatsız edici bakışlara ve dayanılmaz sırt ağrılarına neden olan büyük göğüsleri küçültmek için birçok kadın meme küçültme ameliyatı oluyor. Ergenliğinden beri midesine kadar sarkan göğüsleriyle baş etmek zorunda kalan Phoebe, büyük göğüslerini küçültmenin çaresini Türkiye'de buldu.

Kadin 27-03-2023 09:45

Adıyaman'da depremzedeler Sosyal Market Kart ile alışveriş yapabilecek

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da depremzedelerin sosyal marketlerden "Sosyal Market Kart" ile ihtiyaçlarını daha hızlı ve rahat gidereceğini söyledi.

Yurthaber 22-03-2023 14:15

Moda dünyasının en gözde markalarında %50'ye varan indirimler

Moda dünyasının en kaliteli markalarının en sevilen ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise şimdi şansınız var! İster günlük giyim, ister şık bir etkinlik için olsun kaliteli markaların muhteşem ürünleri inanılmaz indirimlerle sizi bekliyor. Gardırobunuzu yenilemek için acele edin!

Haber 20-03-2023 12:25

İhtiyacınız olan ürünleri sezon sonu indirimlerinden alın, bütçenizi yormayın

Sezon sonu indirimleri her yıl tüketiciler için büyük bir fırsat sunuyor; modadan kozmetiğe, ev elektroniğinden aksesuara kadar onlarca kategorideki binlerce ürünü %50'ye varan indirimlerle satın almanızı sağlıyor. Sizin için kaliteli markaların sezon sonu indirimlerini derledik. İşte detaylar!

Haber 09-03-2023 15:58

En popüler markaların kaçırılmayacak sezon sonu indirimlerini sizin için seçtik

İhtiyacınız olan ürünleri bütçenizi yormadan satın almak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Spor giyimden klasik giyime, kişisel bakımdan kozmetiğe en popüler markaların indirimlerini sizin için bir araya getirdik. Gelin, fırsatları birlikte keşfedelim.

Haber 08-03-2023 10:43

Stilinize hava, hayatınıza kolaylık katacak modadan elektroniğe onlarca üründe indirim

Siz de ihtiyacınız olan ürünü satın almadan önce indirim kovalayanlardan mısınız? Eğer öyleyse, alışveriş listenizi çıkarın! Modadan elektroniğe onlarca kategorideki binlerce ürün bugüne özel indirimde. Ayakkabıdan tablete, süt köpürtücüden valize, kedi mamasından mutfak terazisine kadar aklınıza gelen birçok ürünü uygun fiyata satın almak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 01-03-2023 10:54

Sosyal medya bunu konuşuyor! ABD'de garip olay... Alışveriş arabasını kadının üzerine fırlattı

ABD'de yaşanan olay, sosyal medyanın gündemine oturdu. Kasada sıra bekleyen bir adam, alışveriş arabasıyla kendisine çarpan kadına alışveriş arabası fırlattı. Çarpmanın şiddetiyle yere yığılan kadın, bir süre yerinden kalkamadı. Kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, adam hakkında şikayetçi olduğu bildirildi.

Haber 27-02-2023 16:08

Birbirinden kaliteli markaların stilinize hava katacak indirimdeki ürünlerini keşfedin

Olduğundan daha havalı görünmek, stiliyle herkesin dikkatini çekmek isteyenler buraya! Gardırobunuza stil sahibi hoş birkaç parça eklemenin zamanı geldi; hem de kalitesiyle öne çıkan markaların indirimdeki ürünlerinden! Gelin, vakit kaybetmeden sizin için seçtiğimiz indirimlere bir göz atalım.

Haber 20-02-2023 17:25

Milyon dolarları olan kadın paylaştı! Bu 5 hata fakirleşmenize sebep oluyor

Bütçe yönetimi oldukça önem taşıyor. Her ay sonunda maaşınızın bittiğini söylüyor ve ne yaparsam yapayım para biriktiremiyorum diyorsanız bunun nedeni farkında olmadan yapılan ufak hatalar. TikTok'ta çok sayıda paraya sahip olduğunu paylaşan bir kadın paranızı artırmak ve fakirleşmenizi önlemek için kaçınmanız gereken hataları açıkladı.

Kadin 20-02-2023 14:21

Düğün alışverişine çıkmışlardı, faciayı yaşadılar! Lastik değiştirmek için yardım istediği arkadaşlarını kaybetti...

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinden düğün alışverişi için İstanbul'a doğru yola çıkan nişanlı çift, faciayla karşı karşıya kaldı. Yolda patlayan lastiğini değiştirmek için emniyet şeridine geçen A.T., yardım için iki arkadaşını daha çağırdı. Telefonla aradığı kişilerin gelmesiyle birlikte emniyet şeridinde işe koyulan A.T. ve arkadaşlarını fark etmeyen tır, araca çarptı. Olayda A.T. yaralanırken, yardım için çağırdığı arkadaşları hayatını kaybetti.

Haber 18-02-2023 07:48

A101'de 16 Şubat itibarıyla dev indirim! Duyan A101'e koşacak: 2.599 TL'ye cep telefonu, 899 TL'ye tablet satılıyor!

A101 mağazalarında 16 Şubat itibarıyla birçok kategoriden birçok ürün indirimli fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunulacak. Elektronik eşyalar, tekstil ürünleri, mutfak eşyaları, gıda, oyuncak, kişisel bakım ve diğer birçok ürün 16 Şubat itibarıyla A101'de olacak! İşte A101 16 Şubat Aldın Aldın kataloğu...

Finans 17-02-2023 15:34

ŞOK'ta 25 TL üzeri alışverişe fırsat! 4 - 7 Şubat kataloğu yayınlandı: Tuvalet kağıdı 52 TL, şampuan 29 TL'den satılacak

ŞOK 4 - 7 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanyalı ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Katalogda tekstil, beyaz eşya, ev aletleri, gıda kategorilerinden birçok ürün bulunuyor. 25 TL'nin üzerinde alışveriş yapanlara seçili ürünler indirimli fiyatlarıyla sunulacak. İşte ŞOK 4 - 7 Şubat indirimli ürünler kataloğu...

Finans 03-02-2023 13:57

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kredi kartı tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde...

Online alışverişe ilgi, özellikle pandemi dönemiyle birlikte arttı. Kredi kartı ile online sipariş vermek zahmetsiz ve pratik oluyor. Ancak bu noktada da bazı riskler doğuyor. Kredi kartından habersiz para çekilebiliyor. Peki bu durumda ne yapılmalı? 24 saat içinde harekete geçmek gerekiyor. İşte detaylar...

Finans 01-02-2023 15:14

The North Face'den New Balance'a dünyaca ünlü markalarda kaçırılmayacak kış indirimi

Soğuk kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak kaliteli bir mont, su geçirmez bir ayakkabı, içinizi ısıtacak yumuşacık bir polar ve dahasına indirimli bir şekilde sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi öyleyse detaylara geçelim!

Haber 24-01-2023 12:32

200 TL ucuz diye internetten aldı, 30 km yol yapınca arabasından oluyordu! 50 bin TL zararı var...

İnternetten piyasa değeri 200 TL ucuz diye motor yağı satın alan öğretim üyesi olan Mahmut Durmaz adeta hayatının şokunu yaşadı. Aldığı yağı aracına koyan Durmaz, 30 kilometre yol yapıp yağı değiştirse de 50 bin TL'lik zarara uğramadan kurtulamadı. "İnternete güvenim kalmadı" diyen Durmaz, alınan yağın gerçek olup olmadığının anlaşılması için ustaların söylediği o detayı anlattı.

Haber 24-01-2023 11:18

Şaşkına çeviren olay! Balıklar kredi kartıyla alışveriş yaptı

Balıklar birçok görevin üstesinden gelebilirler, peki ya alışveriş yapmanın? Bu sorunun cevabı, Japon bir YouTuber'ın başına gelenlerde saklı. Çünkü bu YouTuber'ın balıkları yaşanan bir aksilik sonucu kredi kartıyla harcama yaptı! YouTuber'ın başına gelen şaşırtıcı olay öğrenenlere 'yok artık' dedirtti. Olayın detayları ise oldukça dikkat çekti.

Haber 22-01-2023 16:04

İnternetten alışverişin kurbanı oldular! İnternettekiyle gelen arasındaki fark hüsrana uğrattı

İnternet hayatımızda birçok alanın kolaylaşmasını sağladı. Kıyafet denemeyi sevmeyen ve mağaza dolaşmaya zamanı olmayan kişiler internet üzerinden alışveriş yaparak bu sorunlarını pratik bir şekilde hallediyor. Ancak internetten söylenen kıyafetler her zaman istenilen sonucu vermeyebiliyor. İnternetten söylediği ile gerçekteki arasındaki farkı paylaşan kadınlar görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 06-01-2023 15:36

'Bize her şey çok uygun! 700 euro' Bulgar turistler akın akın geliyor! Yılbaşı tatili ve alışveriş için kuyruk oldular

Bulgar turistlerin Türkiye'deki fiyatları ucuz bulup alışveriş yapmak üzere akın akın geldiği anlar sık sık gündem olurken bu kez de yılbaşı için Kapıkule Sınır Kapısı'nda uzun araç kuyrukları oluşturdular. Yeni yıla Türkiye'de girmek, yılbaşı tatili ve alışveriş için giriş yapan turistler, yoğunluk yarattı. Bir kişi giyimden ete, tatlıya kadar çok fazla ürün satın alacağını söylerken bir başkası ise tatile geldiğini dile getirip “Bize her şey çok uygun. Konaklama maliyetimiz 700 euro" dedi.

Haber 29-12-2022 17:33

1 TL’ye 7 bin TL’lik tableti aldı! Tüketiciler Birliği Başkanı tek tek anlattı! Herkes imkansız sanıyor ama...

İnternet sitelerinde yapılan tuzağa karşı vatandaşlara çok önemli bir uyarı geldi. Bir alışveriş sitesindeki ‘1 TL’ye 7 bin TL’lik tablet’ kampanyasına katılan vatandaşın yaşadıkları şoke etti. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin tüm detayları tek tek anlatırken internet sitelerinin ‘sehven yapılmış’ tuzağına karşı da tüketicileri uyardı. Şahin, “Sehven yapılmış, mesajında bir tuzak var, bu tuzağı küçük değil büyük firmalar dahi yapabiliyor” dedi.

Finans 26-12-2022 14:28

Podyum ve gerçekler bambaşka! Podyumda giyilen kıyafetlerin ünlülerdeki görünüşü

Podyumda veya online alışveriş sitelerinde gördüğümüz kıyafetlerin üzerimizde nasıl görüneceğini oldukça merak ediyoruz. Bazen podyumda yapılan fark etmediğimiz ufak hileler ile kıyafetler bambaşka görünebilirken bazen ise alınan kıyafet üzerimizde çok daha güzel görünüyor. Ünlüler özel günlerinde podyumda giyilen kıyafetleri tercih ederek aradaki farklılıkları gösterdi.

Kadin 22-12-2022 14:17

Yıl sonu indirimlerinin kaçırmamanız gereken ürünlerini sizin için derledik

Yılı geride bırakmaya sayılı günler kaldı. Yeni yıl heyecanı her yanımızı sarmışken yıl sonu indirimleri de kapıyı çaldı. Amazon 26 Aralık'a kadar devam edecek "Yılın Son Fırsatları" indirim etkinliğini duyurdu. Onlarca kategorideki binlerce ürünü çok uygun fiyatlarla alabileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın. Sizin için günün fırsatlarını ve öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi, acele edin!

Haber 20-12-2022 09:36

Cepleri dolu gelip her şeyi satın alıyorlar! Gürcistan’dan alışveriş akını… “550 dolara satacağım” Edirne’den sonra yeni adresleri orası

Alışveriş için Edirne'ye akın akın gelen yabancıların görüntüleri hafızalardan silinmezken yabancılara yeni bir durak daha çıktı. Özellikle Gürcistan, Ermenistan ve Romanya'dan gelen yabancıların artık İstanbul'u da tercih ettiği öğrenilirken cepleri dolu olarak otobüslerden indikleri ve bavullarını doldurup aynı gün geri döndükleri ifade edildi. 400 dolarlık alışveriş yaptığını söyleyen bir Gürcü, bunları ülkesinde 550 dolara satacağını söyledi. Bir başka yabancı ise "Her şeyi alıyorum" dedi.

Haber 07-12-2022 16:49

Resmen dolandırılıyoruz! Pazarlama hilelerini bilerek onları alt edin

Alışveriş yaparken dönem dönem bilinçsizce hareket edebiliyoruz. Pazarlama uzmanları satışlarını ve tanınmalarını artırmak için çeşitli hilelere başvuruyorlar. Çok dikkatli olmadığımız müddetçe bu hileleri maalesef fark edemiyoruz. Resmen dolandırılmamıza neden olan pazarlama hilelerini fark ederek bütçenizi kurtarabilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 17:19

Büyük gün geldi! Efsane Cuma indiriminin kaçırmamanız gereken ürünlerini sizin için derledik

Büyük gün, bugün! Kasım ayı boyunca süren indirimleri taçlandıran Efsane Cuma geldi çattı! Siz de "Yılın son büyük indiriminden ne alsam?" diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Onlarca kategorideki binlerce ürünün müthiş indirimlerle satışa sunulduğu bu büyük alışveriş etkinliğinden yüksek indirim oranına sahip parfüm, saat ve güneş gözlüklerini sizin için derledik. Haydi durmayın, acele edin. İşte detaylar!

Haber 25-11-2022 10:48

Black Friday (Kara Cuma) ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimleri hangi güne denk geliyor?

Black Friday indirimlerinin ne zaman başlayacağı, kasım ayının son günlerinin gelmesiyle araştırılmaya başlandı. Türkçe'de 'Kara Cuma' anlamına gelen, birçok markada indirimlerin yapıldığı Black Friday, 'Muhteşem Cuma', 'Şahane Cuma', 'Efsane Cuma' adlarıyla da anılıyor. Peki Black Friday (Kara Cuma) ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimleri hangi güne denk geliyor? İşte merak edilenler...

Finans 23-11-2022 14:58

Yılın son büyük indirimleri başladı! Binlerce üründe müthiş fırsatlar sizi bekliyor

Nihayet yılın son büyük indirim dönemine girdik! Elektronikten modaya, kişisel bakımdan ev yaşama onlarca kategorideki binlerce ürün çılgın fiyatlarla satışa sunulmaya başladı. Bu büyük alışveriş etkinliğinde elini çabuk tutan kazanıyor, çünkü stoklar her an tükenebiliyor. Bize kalırsa alışveriş listenizi çıkarın ve hemen sepete eklemeye başlayın! İşinizi bir nebze kolaylaştırmak için indirimdeki ürünleri ve ürün gruplarını sizin için derledik. Keyifli alışverişler!

Haber 23-11-2022 14:11

A101 24 Kasım aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! 128 GB bilgisayar 4.999 TL

Market alışverişi için vatandaşların uğrak noktalarından olan A101'de, 24 Kasım itibarıyla satılacak aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Çeşitli kategorilerde müşterilere sunulacak ürünlerin içinde birçok kampanyalı ürün de yer alıyor. İşte A101 24 Kasım aktüel ürünler kataloğu...

Finans 22-11-2022 15:31

Elektronikten modaya farklı kategorilerde yılın son büyük indirimlerini sizin için derledik

Beklenen vakit geldi. Black Friday haftasına girdik ve yılın son büyük indirimleri başladı. Moda, elektronik, kozmetik, ev yaşam, bebek bakım kısacası aklınıza gelen her kategoride binlerce ürün yüzde 50'lere varan indirimlerle sizleri bekliyor. İhtiyacınız olan ürünleri sepetinize eklemenin şu an tam zamanı! Sizin için indirimdeki ürün gruplarından bir seçki hazırladık. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim.

Haber 22-11-2022 14:20

Kredi kartı kullananları ilgilendiriyor: Hesabınızdan direkt para çekiliyor! Çok dikkatli olmak gerekiyor...

Kredi kartı kullananların sayısı gittikçe artıyor. Artık market, giyim ve daha birçok kategoride alışveriş yaparken kredi kartı kullanılıyor. Bu alışverişlerden, sonradan kullanabilmek için puan toplanabiliyor. Ancak dikkat edilmesi gereken bir husus bulunuyor. Uzman isim sene sonunun yaklaşmasıyla, yıllık harcamaların kontrol edilmesi gerektiğini çünkü hesaplardan habersiz olarak para çekilebileceğini belirtti. İşte detaylar...

Finans 21-11-2022 10:41

O ülkenin bakanı duyurdu! Nakit alışverişe 10 bin euro limit...

Alman Federal İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in yaptığı açıklama ülke gündemine oturdu. Faeser, Almanya'da varlıkların gizlenmesini zorlaştırmak için nakit ödemelerde 10 bin euro sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 16-11-2022 17:05