Antalya Haberleri Ve Son Dakika Antalya Haberleri

Antalya Haberleri Ve Son Dakika Antalya Haberleri

Türkiye'nin turizm başkenti olarak bilinen Antalya, ülkenin beşinci kalabalık şehridir. Akdeniz Bölgesi'nin batısında yer alan kent, Antalya Körfezi ile Batı Toroslar arasında kurulmuştur.

Güneyinde Akdeniz, doğusunda Karaman ve Mersin, kuzeyinde Burdur ve Isparta, kuzeydoğusunad ise Konya ile çevrili olan kent özellikle 80'li yıllardan sonra gelişmeye başlamıştır. Ekonomik hayat bakımından ticaret, turizm ve tarım faaliyetlerinin yapıldığı Antalya'da Akdeniz ikliminin tipik özellikleri görülür.

Müze, müzik, mutfak, arkeolojik alanlar ve tarihi kalıntılar gibi kültür ve sanat ögeleriyle bezeli olan Antalya'da 2 adet üniversite varlığı, eğitim alanında da şehir çekici hale getirmiştir.

Dünyadaki ünü de giderek artan gözde şehirlerden biri olan Antalya 2015 yılında G20 Zirvesi'ne ve 2016 yılında da Expo etkinliğine ev sahipliği yapmıştır.

Antalya Haberleri

Dokuma’da 74 Otel ve DokumaPark Spor Salonu hizmete girdi

Dokuma Fabrikası’nda müze temasıyla tasarlanan 74 Otel ve DokumaPark Spor Salonu törenle hizmete açıldı.

Yurthaber 18-03-2024 15:12

Antalya'da oto yıkamada 17 yaşındaki gencin tabancayla öldürülmesiyle ilgili 2 zanlı yakalandı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde oto yıkama dükkanında 17 yaşındaki gencin tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 18-03-2024 14:55

Alanya’da,18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü

Antalya’nın Alanya ilçesinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni yapıldı.

Yurthaber 18-03-2024 12:31

Uyuduğunu düşündüğü babasının cansız bedenini buldu

Antalya’da müstakil evde yalnız yaşayan 59 yaşındaki adamın oğlu tarafından yatağında cansız bedeni bulundu.

Yurthaber 18-03-2024 12:28

17 yıl önce başına gelen olaydan sonra insanlara küstü! Dağda yaşıyor, kimseyle görüşmüyor: Onu hayata bağlayan tek şey var

Antalya'da yaşayan 80 yaşındaki Mehmet Çabuk 17 yıl önce yaşadığı üzücü olaydan sonra insanlara olan inancını kaybetti ve tek başına dağda yaşamaya başladı. Bir gecede 150 keçisi çalınan Çabuk yaşadığı olaydan çok etkilenince böyle bir karar aldı. Sadece gıda alışverişi için şehre inen Çabuk'u hayata bağlayan şey ise keçileri. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 18-03-2024 12:13

Endişelendiren balon balığı uyarısı! Ölüsü de tehdit oluşturmaya başladı

Antalya'da olta ve ağlara takılıp, balıkçılar tarafından etrafa atılan istilacı tür balon balıkları, sokak hayvanları için tehlike oluşturuyor. Finike ilçesinde çekilen görüntülerde, tutulan zehirli balıkların sokak hayvanlarının yaşam alanlarında bırakıldığı görüldü. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Bu balıkların etrafa atılmaması gerekiyor. Bir kara hayvanı, kedi, köpek bunu yiyebilir ve ölümüne sebep olabilir" dedi.

Haber 18-03-2024 09:59

Antalya'da şehit ve gazi ailelerinden tek tip kıyafetle 18 Mart'a özel klip

Antalya'da şehit ve gazi aileleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla özel klip hazırladı.

Yurthaber 18-03-2024 07:53

Antalya'da kan donduran cinayet! Aynı apartmanda oturduğu husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu

Antalya'nın Alanya ilçesinde akılalmaz bir cinayet yaşandı. N.B. (49), aynı apartmanda oturduğu ve husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürüp, kaçtı. N.B.'nin ruhsatsız silah bulundurma ve cinayetten kaydı olduğu öğrenildi.

Haber 17-03-2024 13:52

Sayıları şimdiden 1,5 milyonu aştı! İlk defa Rusları geride bırakacaklar

Antalya'da nisan ayından sonraki dönem için rezervasyon yaptıran Alman turist sayısı 1,5 milyonu aştı. Turizmciler, Almanların ilk defa hem 4 milyonu aşacağını hem de Rusları geride bırakacağını öngörüyor.

Haber 17-03-2024 11:59

Böyle seçim konvoyu görülmedi! Dubaili iş insanı için yapılan lüks yatı kamyona yükleyip oy istedi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adayı Mesut Hekimoğlu'nun sıra dışı seçim çalışması dikkat çekti. Hekimoğlu, kendi fabrikasında Dubaili iş insanı için yapılan lüks yatı kamyona yükleyerek seçim turu attı.

Haber 15-03-2024 19:55

Çok sayıda kadını fuhşa zorlamaktan gözaltına alındı! 'Esnafız' diyerek kendini savundu: Bakın ne satıyormuş

Antalya'da yabancı uyruklu 7 kadını fuhşa zorlamaktan gözaltına alınan şüphelilerin, dinlemeye takılmamak için 'Kiralık ya da satılık araç var mı?' şeklinde şifreli konuştukları, fuhuş için gelenlerden de referans istedikleri ortaya çıktı. 5 şüpheli adliyeye sevk edilirken, S.Y. gazetecilere "Çekmeyin. Esnafız, çikolata satıyoruz" dedi.

Haber 15-03-2024 14:09

Türkiye, İspanya'yı tarihte ilk kez geçti! Rus turistlerin tahtı sallanıyor: O ülkeden akın akın Türkiye'ye geliyorlar

İklimi, doğa güzelliği ve eşsiz deniziyle turistlerin her sene gözbebeği olan ülkemizde bu sene Almanya'daki erken rezervasyonlarda bir ilk yaşandı. Türkiye ilk kez İspanya'yı geride bıraktı. Antalya'yı toplamda 4 milyon Alman turistin ziyaret etmesi beklenirken yıllardır en kalabalık yabancı turist grubu olan Rusların tahtı sallanmaya başladı.

Finans 15-03-2024 13:46

Erken rezervasyonda Almanların tercihi Antalya oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, Almanya'daki erken rezervasyon satışlarında ilk defa Türkiye'nin, İspanya'nın önüne geçtiğini belirterek, "Antalya'da bu yıl Alman turist sayısının 4 milyonu görmesini hedefliyoruz. Dolayısıyla bu sene Almanlar, Rusları geçebilir." dedi.

Yurthaber 15-03-2024 13:41

Büyük bir kuzu balığı yakaladığını düşünüp sevindi... Yaklaşınca şaşkına döndü! Bir anda göz göze geldi

Antalya’da denizden yaklaşık 200 metre açıkta balık avlayan Ali Varol isimli amatör balıkçının oltasına 25 kilo ağırlığında köpek balığı takıldı. Köpek balığını görünce şaşkınlık yaşayan Ali Varol, şaşkınlığı atlatıp misinayı çekmeye devam ederken, misinayı koparan balık gözden kayboldu.

Haber 14-03-2024 17:42

Yürek burkan görüntü! 'Allah rızası için' diye feryat edip, gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da yaşayan Ayşe-Nevzat Seçmen (64) çiftinin evi, prizden kaynaklanan yangında kullanılamaz hale geldi. Ayşe Seçmen, yangına müdahale çalışmalarını izlerken, "Allah rızası için söndürün. Diğer evlere zarar vermesin. Ne olur söndürün" diye feryat etti. Alevler arasında kalan evini izlerken gözyaşlarına boğulan Ayşe Seçmen'i, eşi teselli etti. Yaşlı çiftin o görüntüleri yürekleri burktu.

Haber 14-03-2024 16:45

'İlk defa karşılaşıyorum! Camlara korkunç şekilde vurdu' Yer: Antalya! 'Süper hücre' etkisi Erimemiş olmasına inanamıyorum

Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak ve dolu yağışı nedeniyle havalimanındaki uçuş trafiği 3 saat aksadı. Dolu yağışı, Aksu ve Kepez ilçelerindeki tarım alanlarına zarar verdi. Vatandaşlar ortaya çıkan görüntünün bol bol fotoğrafını çekerken ilk kez böyle bir hava olayıyla karşılaştıklarını belirtti. Vatandaşlar "Camlara korkunç şekilde dolu vurdu" dedi. İşte Antalya'da etkili olan 'süper hücre' hava olayının detayları...

Haber 14-03-2024 15:43

Çocuklarına DNA testi yaptırdı, dünyası başına yıkıldı! 'Benim evimde, benim yatağımda, 12 yıl boyunca...'

Antalya'da 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi. Hüseyin A.'nın tecavüz ve müstehcen fotoğraf açıklaması da dikkat çekti.

Haber 14-03-2024 11:59

Yer: Antalya! Arka arkaya çakan şimşeklerin dansı böyle görüntülendi

Antalya’da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış ve dolu esnasında çakan şimşekler kenti aydınlattı. O anlar cep telefonları kameralarına yansıdı.

Haber 14-03-2024 10:16

Okçulukta 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası, Antalya'da başladı

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası mücadeleleri başladı.

Yurthaber 13-03-2024 15:24

Intercity Kros Süper Ligi'nin finali Antalya'da yapılacak

Intercity Kros Süper Ligi'nin finali 16 Mart'ta Antalya'da yapılacak.

Yurthaber 13-03-2024 13:43

Antalya'da 5 yıldızlı lüks otelde yangın! Gökyüzünü kapkara dumanlar kapladı

Antalya'da 5 yıldızlı otelde çıkan yangın korkuttu. Turistik otelde çıkan yangına itfaiye ekipleri yoğun şekilde müdahale etti. Otelden çıkan dumanlar kameraya yansıdı.

Haber 13-03-2024 11:14

Antalya ve Adana AK Parti'ye mi geçiyor? Son anket sonucunu görünce tepkileri olay oldu: Dehşet!

Yerel seçimler için artık son düzlüğe girilirken MAK Danışmanlık'ın yapmış olduğu 30 büyükşehir anketi gündem oldu. Açıklanan ankette en dikkat çeken ise Antalya ve Adana'daki seçim sonuçları oldu. Canlı yayında son seçim anketinin sonuçlarını yorumlayan Erol Mütercimler "Dehşet! Tamamen zırvaladı" derken Nevzat Çiçek ise "Gerçekten şaşırdım" ifadelerini kullandı.

Haber 13-03-2024 10:51

Vahşetin tanığı konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 'Elinde bıçakla dışarı çıktı, üstü kan içindeydi...'

Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak’ın (33) yargılandığı davada mütalaasını veren savcı, sanık için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep etti. Mahkemede tanık olarak dinlenen Sümeyye Yavlak'ın iş arkadaşı F.G.A., "Depo kapısının camlarını kırdı ve aşağıya indi. Müşterilerle birlikte dışarı kaçtık. Yaklaşık 5 dakika sonra elinde bıçakla dışarı çıktı. Üstü kan içindeydi" dedi. İşte detaylar...

Haber 12-03-2024 14:59

Antalya'da eşini bıçaklayarak öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

Antalya'nın Kepez ilçesinde, eşini, çalıştığı zincir market şubesinde bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.

Yurthaber 12-03-2024 13:36

Kıskançlık dehşeti! Eşini bıçaklayarak öldürüp, kendini asarak intihara kalkıştı

Antalya'da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Vezir Ayer (51), gittiği evde kıskançlık ve maddi anlaşmazlık yüzünden çıkan tartışmada eşi Antika Ayer'i (52) boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası banyoda kendini asan Vezir Ayer, polis tarafından indirilip, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Haber 12-03-2024 13:30

Antalya'da çıkan yangında eski okul binası ve lojmanı hasar gördü

Antalya'nın Serik ilçesinde kullanılmayan eski okul binasında çıkan ve lojmanına sıçrayan yangın hasara neden oldu.

Yurthaber 12-03-2024 12:32

Antalya'daki ormanı ısınmak için yakmış! Alevlerin arasında yerde yatarken bulundu, gören de duyan da şaşırdı

Antalya'nın Kemer ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını panik yarattı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, yangın kontrol altına alındı. Yangını çıkardığından şüphelenilen kişi ise yanan alanda baygın halde yatarken bulundu. Orman muhafaza personelinin kurtardığı şüpheli, alkol aldıktan sonra ısınmak amacıyla ateş yaktığını söyledi.

Haber 12-03-2024 11:39

'Müstehcen görüntü' tuzağı! 12 milyon liralık vurgun yaptılar, yöntemleri 'pes' dedirtti

Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderen 10 kişi hayatlarının şokunu yaşadı. Telefonda avukat ve savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan mağdurlar, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu ortaya çıktı. Öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi. İşte olayın detayları...

Haber 12-03-2024 09:59

Antalya'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Antalya'nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Yurthaber 12-03-2024 09:28

SON DAKİKA | Antalya Kemer'de orman yangını!

Son dakika haberi: Antalya'nın Kemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangına müdahale ederken, alevler kısa sürede kontrol altına alındı.

Haber 12-03-2024 08:00

Antalya'da ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınına ekipler müdahale ediyor.

Yurthaber 12-03-2024 07:49

Antalya'da tanınmış diş hekimi başından vurulmuş halde bulunmuştu! Eşi ve 2 şüpheli gözaltına alındı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinin tanınmış isimlerinden diş hekimi Mustafa Kalaycı, ocak ayında evinde tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulunmuştu. Korkunç cinayetle ilgili soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Diş hekiminin ölümünde eşi ve 2 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 11-03-2024 23:21

Antalya'da yabancı uyruklu kadın evinde ölü bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yabancı uyruklu bir kadın evinde ölü bulundu.

Yurthaber 11-03-2024 13:41

SON DAKİKA | Antalya Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Demre ve Finike ilçelerinin yanı sıra çevre ilçeler ile kent merkezinde de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem ile ilgili "An itibari ile olumsuz bir durum yoktur" açıklamasında bulundu.

Haber 10-03-2024 17:10

Türkiye’nin en ucuz Ramazan pidesi bu ilde satılacak! 350 gramı...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 350 gramlık Ramazan pidesini 7,5 lira olarak belirledi. Ramazan pidesi İstanbul, Ankara ve Antalya'da 15 liradan satılacak.

Finans 10-03-2024 15:23

Yaklaştıkça 'Allah'ım sen koru! Kesil, kesil' diyerek dua ettiler! Yeni görüntüler ortaya çıktı 'Evdeydim, telefon geldi! Baktığımda hepsi gitmişti'

Antalya’nın Demre ilçesinde 3 gün önce denizden gelip onlarca serayı yerle bir eden hortumun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşların hortumun seralara yaklaştığı sırada ‘Allah’ım sen koru, çabuk gitse bari ve kesil kesil’ diyerek yaşadıkları korku görüntülere yansıdı. 175 dekar alanda 88 üreticinin etkilendiği hortumun verdiği zarar ise dron ile görüntülendi.

Haber 08-03-2024 15:59

Kemer Belediyesi’nden okullarda deprem farkındalık eğitimi

Kemer Arama ve Kurtarma Derneği (KEMKUT) tarafından ilçedeki okullarda deprem farkındalık eğitimi verildi.

Yurthaber 08-03-2024 15:27

Antalya’da balıkçılar dev hortumu denizden görüntüledi

Antalya’nın Serik ilçesinde denizde çıkan hortum korkuttu.Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi açıklarında denizde hortum meydana geldi.

Yurthaber 08-03-2024 15:20

Büyükşehir Belediyesinden Ramazan Etkinlikleri

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geleneksel Ramazan etkinlikleri bu yıl da Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenecek.

Yurthaber 08-03-2024 12:01

Palmiyeye çarpan lüks otomobil hurdaya döndü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki palmiyeye çarparak hurdaya dönen lüks otomobilin sürücüsü yaralandı.

Yurthaber 08-03-2024 11:55

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansıyla hasta kabulüne başladı

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansı ile gelen ilk hastasını kabul etti. 71 yaşındaki kadın hasta, helikopter ambulansla getirildiği hastanede sağlığına kavuştu.

Yurthaber 08-03-2024 11:53

Başkan Böcek’ten trafiğe yeni çözüm yolları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, trafik sorununa yeni çözüm yolları getireceklerinin altını çizerek, "4. ve 5. etap raylı sistem projelerinin yanı sıra Meltem Bulvarı’ndan 2,5 kilometre yer altı yoluyla trafiği batıya doğru akıtarak yeni bir arter açacağız, Kepez Şehir Hastanesi’ni de raylı sistem hattına bağlayacağız" dedi.

Yurthaber 08-03-2024 11:49

Kamyon şarampole yuvarlandı: 2 yaralı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde üzerinde iş makinesi bulunan kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında kamyon şoförü ve yolcu olarak bulunan 1 kişi ağır yaralandı.

Yurthaber 08-03-2024 10:50

Antalya'daki sapık eğitmen skandalında yeni görüntü! Ortaokul çocukları bazen kadınlardan daha cazip gelir

Erkek öğrenci yurdundaki sapık eğitmen Türkiye'nin gündemini sarsarken bir başka görüntü daha ortaya çıktı. Antalya'da yaşanan skandalda "eğitmen" G.R.U.'nun (21) reşit olmayan çocuklara müstehcen içerikli oyunlar oynattığı, cinsel bölgelerine dokunduğu gibi iğrenç iddialar söz konusuydu. Mağdur çocukların velileriyle yapıldığı öne sürülen 'ikna' görüşmesinin görüntülerinde duyulan "Ortaokul çocukları bazen kadından daha caziptir" sözleri mide bulandırdı.

Haber 08-03-2024 10:28

Antalya'da alev alev yanan gecekondu küle döndü! O anlar telefon kamerasına yansıdı

Antalya'da bir gecekondu çıkan yangında küle döndü. Gecekondunun alev alev yanma anı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-03-2024 21:41

Antalya'da suç örgütüne yönelik operasyonda 14 kişi gözaltına alındı

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Onur Demirci suç örgütüne yönelik operasyonda 14 kişinin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 07-03-2024 13:57

Erkek öğrenci yurdunda sapık eğitmen kimse duymasın diye süpürge açmış! Taciz, tecavüz, şiddet videoları... Bizi karı-koca diye eşleştirip oynatıyordu

Kaldıkları yurtta eğitmenleri tarafından taciz edilen 14 yaş altındaki erkek öğrencilerin sözleri akıllara durgunluk verdi! Skandalın boyutunu ortaya koyan öğrenciler 21 yaşındaki eğitmenlerinin cinsel çağrışım uyandırabilecek oyun oynatıp özel bölgelerine dokunduğunu, bazı çocukları karı-koca diye eşleştirdiğini söyledi. Antalya'daki mide bulandıran olayla ilgili iddialara konu olan G.R.U., öğrencilerin iddiasına göre "kimse duymasın diye" bir de elektrikli süpürge açmış!

Haber 06-03-2024 11:25

Antalya'da çıkan hortum ortalığı yerle bir etti

Antalya'nın Kumluca ilçesinde ortaya çıkan hortum ortalığı adeta savaş alanına çevirirken, üzerine güneş paneli düşen otomobildeki çocuk yaralandı.

Haber 06-03-2024 10:31

Antalya'da sağanak, fırtına ve hortum etkili oldu

Antalya'da sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi, Kumluca ilçesinde hortum nedeniyle 6 kişi yaralandı.

Yurthaber 06-03-2024 08:09