Asiye Enbel Haberleri

Esra Dermancıoğlu Hudusuz Sevda'ya veda etti! 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu projeye veda etti. Dermancıoğlu'nun 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti.

Magazin 2024-04-05 13:09:02

Hudutsuz Sevda'nın Asiye'si Esra Dermancıoğlu Hülya Avşar'a konuk oldu! Cinsellik sorusunu duyunca... 'İstiyorsan kessinler'

Şimdilerde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Programda Avşar'a soru soran Dermancıoğlu 'cinsellik' sorusuyla herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-03-30 07:36:25

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 2024-02-26 13:28:32

Kardeşlerim Asiye öldü mü? Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun veda etti

"Kardeşlerim Asiye öldü mü?" sorusu sonrası diziye dair yeni bir gelişme ortaya çıktı. Kardeşlerim’deki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılıp veda paylaşımı yaptı.

Magazin 2024-02-18 11:55:08

Kızıl Goncalar'ın Müyesser'i Asiye Dinçsoy'un gerçek hayattaki hali dikkat çekti! Başörtüsüz haliyle bambaşka biri

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Müyesser karakteriyle adından söz ettiren Asiye Dinçsoy gerçek hayattaki haliyle gündem oldu. Dinçsoy'un başörtüsüz halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 13-02-24 12:10

Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil'in telefon görüşmesi! Survivor Poyraz'dan bahsedip ağladı

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasının özel hayatına dair konuşarak "Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak" deyince babasını üzmüştü. Asiye Acar, Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil’i telefonda buluşturdu.

Magazin 28-01-24 11:35

Fon dolandırıcılığı görüntülerindeki operasyon müdürü konuştu! '4-5 adet bilmediğim belge imzaladım, Fatih Terim fonu diye bir şey duymadım'

Türkiye'nin gündemine oturan fon dolandırıcılığı olayında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son olarak Seçil Erzan'ın çalıştığı banka şubesinde operasyon müdürü olan Asiye Öztürk'ün soruşturma aşamasında verdiği ifade ortaya çıktı. Para teslimatı sırasında bankadaki kamera görüntülerinde de yer alan Öztürk, Seçil Erzan'ın aceleci bir tavırla yanına geldiğini ve içeriğini bilmeden bazı belgeleri imzaladığını anlattı. İşte Öztürk'ün ifadesinden dikkat çeken o detaylar...

Haber 03-12-23 10:59

Karın şişliği şikayetiyle gitti, vücudundan çıkan kitle şoke etti! Tam 50 santimetre çapında 20 kilogram ağırlığında

Tekirdağ'da karın şişliği şikayetiyle hastaneye başvuran Asiye Seyitoğlu'nun (41) vücudundan 50 santimetre çapında 20 kilogram ağırlığında kitle çıkarıldı. Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Mine Dağgez, "Hiç şikayeti olmayan kadınlara da biz yılda en az 1 kere jinekolojik kontrol muayenesi öneriyoruz" dedi. İşte detaylar...

Haber 24-11-23 15:15

Yer: Bolu! Eşinin hayatından endişe etti, sinir krizi geçirdi

Bolu'da bir türlü ulaşamadığı ve sağlık sorunları olan eşinin hayatından endişe duyan kadın, ekipleri arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler tek katlı evin penceresini kırarak içeri girdi. Adamın durumunun iyi olduğu belirlenirken ekipler eve girmeye çalıştığı sırada eşinin hayatından endişe eden Asiye T. sinir krizi geçirdi. ​

Haber 02-11-23 07:25

Hudutsuz Sevda'nın yıldızı Esra Dermancıoğlu sokak tarzıyla dikkat çekti! Milano pozlarına beğeni yağdı

Şimdilerde Fox Tv'nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda'da hayat verdiği Asiye karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü oyuncu Milano sokaklarındaki tarzıyla dikkat çekti. Esra Dermancıoğlu'nun pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 07-10-23 17:32

Asiye Hanım Konağı restorasyon yatırımına başlıyor

Bilecik Osmaneli ilçesinde bulunan Asiye Hanım Konağı restorasyon yatırımına başlıyor.

Yurthaber 03-10-23 10:48

Hudutsuz Sevda'nın Asiye'si Esra Dermancıoğlu'nun kızı Refia'yı görenler çok şaşırdı! 'Annesinin kopyası'

Şimdilerde oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, oyunculuk perfomansı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan Dermancıoğlu bu defa kızıyla konuşulmaya başlandı. Ünlü oyuncunun kızı Refia'yı görenler çok şaşırdı.

Magazin 26-09-23 10:25

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun derin sırt dekoltesiyle büyüledi! Beğeni butonu çöktü

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Asiye Eren karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Su Burcu Yazgı Coşkun duru güzelliği ve muhteşem sesiyle adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken güzel oyuncu mini derin sırt dekolteli sarı elbisesiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 08-07-23 14:14

Fetullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen yakalandı! F serisi Amerikan Doları, cep telefonları… Deliller bir bir ele geçirildi

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çaymar Esenyurt'ta yakalandı.Diğer şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 1 adet F serisi 1 Amerikan Doları, 16 bin 710 dolar, 8 adet cep telefonu, 12 adet sim kart, 2 adet dizüstü bilgisayar, çok sayıda flash bellek, DVD, hard disk ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Haber 24-06-23 13:14

Genç kızı sokak ortasında katletti! Mahkemedeki sözleri 'pes' dedirtti

Esenler'de, 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ı sokak ortasında öldüren Ümit Karakoyun ve ona yardım ettiği iddia edilen Mesut G.’nin yargılandığı davada mütalaa verildi. Karakoyun’un ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ile cezalandırılması talep edilirken Mesut G.’nin 'Kasten öldürmeye yardım etme' suçundan 20 yıla kadar hapsi istendi. Ümit Karakoyun, “Ben onu seviyordum. Ne zamandan beri sevmek saplantı oldu? Sevmek ne zamandan beri suç oldu Asiye’nin ailesinden çok özür diliyorum" dedi.

Haber 02-06-23 10:46

Kahramanmaraş ve Hatay'daki depremlerden sonra Adanalılar evlerine giremiyor! '28'inde deprem olacak söylentileri var'

Kahramanmaraş'taki depremler ve en son Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremlerin ardından Adanalılar evlerine girmekte korku yaşıyorlar. Uzman isimlerin Hatay depremlerinin ardından 'Adana merkezli deprem' uyarılarıyla paniğe kapılan Adanalılar, her an deprem olma korkusuyla evlerine giremiyor. Asiye Adıyaman isimli bir vatandaş "Eve dönmüştük ama Hatay depremi olunca geri buraya geldik. Bu durum bizi çok kötü etkiledi. Psikolojik olarak bitmiş durumdayız" dedi.

Haber 22-02-23 18:03

Atv Kardeşlerim 74. bölüm ÖZETİ! Kardeşlerim son bölümde neler oldu?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim bu akşam 74. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Cumartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisinde bu hafta yine beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Kardeşlerim'in yeni bölümünde; Süsen katil mi oldu? Akif ve Süsen yeni bir plan mı yapacak? Gerçekler ortaya çıkacak mı? Doruk ve Asiye arasında neler olacak? tüm bu sorular yanıtlarını bulacak.

Magazin 07-01-23 22:40

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun Milyoner'de yarıştı!

Kardeşlerim dizisinde Asiye rolüne hayat veren genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, dizide başrolü paylaştığı Onur Seyit Yaran ile Milyoner programında yarıştı. Bununla birlikte Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? İşte detaylar...

Magazin 19-12-22 00:14

Aksaray'da eski nişanlı dehşeti! Daha 15'indeydi, Melike'yi katletti...

Aksaray'da meydana gelen korkunç olayda 15 yaşındaki Melike, ayrıldığı nişanlısı M.K. tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Kızını korumaya çalışan Doğanay Arıbaş ise başından yaralandı. Hastanede kızının ölüm haberini alan Asiye Arıbaş, “Ne olur Melike’mi verin bana, onu görmek istiyorum. Onun yerine ben ölseydim” diyerek gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi.

Haber 03-12-22 16:18

Öykü Karayel'in eski aşkını görenler şaştı kaldı! O da çok ünlü çıktı

Son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde 'Asiye' rolüyle karşımıza çıkan Öykü Karayel şarkıcı Can Bonomo ile evliliğini sürdürüyor. Başarılı oyuncunun özel hayatı merak ediliyor. Öykü Karayel'in eski sevgilisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yıldızı olan ünlü bir oyuncuymuş.

Magazin 02-12-22 23:42

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun Altın Kelebek'te! Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, kaç yaşında?

Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ile tanıdığımız Su Burcu Yazgı Coşkun başarılı oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de büyük beğeni topladı. Su Burcu Yazgı Coşkun, çok genç bir isim olmasına rağmen, çok güçlü bir kariyer çıkışıyla son dönemde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun Altın Kelebek'te ‘Yıldızı Parlayanlar’ kategorisinde ödüle layık görüldü. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 02-12-22 15:00

Eski sevgili dehşeti... Nacakla kapıya dayandı! 'Anneni öldürürüm, kardeşini kaçırırım'

Güngören'de, 5 yıl önce annesi vermeyince evlenemedikleri eski kız arkadaşının peşini bırakmayan Haşim K., ailenin korkulu rüyası haline geldi. Pencereden nacakla eski kız arkadaşını tehdit ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıyan Haşim K. gözaltına alındı. Yaşadıklarını anlatan anne Asiye D., "Kızımı her seferinde tehdit ediyor, 'Gelmezsen anneni öldürürüm, kardeşini kaçırırım' diyor. Komşum olmasa o gün belki benim, belki kızımın cenazesi çıkacaktı" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 24-11-22 10:59

Patlamada hayatını kaybeden genç madencinin hayalleri yarım kaldı

Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında patlamada hayatını kaybeden 25 yaşındaki Gürdal Serenli'nin babası Bircan Serenli: - "Ev almak, evlenmek gibi hayalleri vardı. Askerden yeni gelmişti. İlerisi pek uzun olmadı. Ömürleri bu kadarmış" - Anne Asiye Serenli: - "Bize 'Para biriktirip evleneceğim, yuva kuracağım' dedi. Böyle bir olay bizim de onun da aklından geçmiyordu"

Yurthaber 18-10-22 17:55

O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy kimdir? Asiye Dinçsoy nereli, kaç yaşında, ne mezunu?

O Kız'ın Türkan'ı Asiye Dinçsoy 28 Eylül 2022 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesinin işlendiği diziyi Sırma Yanık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özhan Günhan oturuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan O Kız dizisi izleyici ekran başına kilitledi. Peki, O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy kimdir? Asiye Dinçsoy nereli?

Magazin 28-09-22 15:09

O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy kimdir? Asiye Dinçsoy nereli ve kaç yaşında?

O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizide hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Dizi bu akşam Kanal D izleyicisiyle buluşuyor. Peki, O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy kimdir? Asiye Dinçsoy nereli ve kaç yaşında?

Magazin 21-09-22 20:23

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun mini elbiseli pozuyla beğeni rekoru kırdı!

Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla dikkat çeken genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, çok geçmeden Kardeşlerim dizisinde başrol Asiye rolünü canlandırmaya başladı. Seyirciler tarafından oldukça sevilen dizi, Şubat 2021'den beri ekranlarda yer alıyor. Dizinin göz önündeki oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun, sosyal medya pozlarıyla ön plana çıkıyor.

Magazin 31-08-22 14:32

Dalış tutkunu çift, KOSGEB desteğiyle su altı meraklılarına rehber oldu

Türkiye'nin birçok dalış noktasında eğitim ile turlar gerçekleştiren Asiye ve Emrah Ekeröz çifti, oluşturdukları web portalıyla dalış alanında tanıtım ve operasyon faaliyetleri ile rezervasyon ve ekipman satışı gibi hizmetler sunuyor - Emrah Ekeröz: - "Hayata başka pencereden bakmak ve su altında nefes almak isteyenler için bambaşka bir dalış deneyimi yaşatacak, su altını keşfe çıkaracağız"

Yurthaber 23-08-22 11:08

Pitbull saldırısında yaralanmıştı! Şiddet görüntüleri hakkında babadan açıklama: Oyun oynuyorlar

Türkiye'ye adını Gaziantep'teki Pitbull saldırısı sonrası duyuran minik Asiye bu kez sosyal medyaya yansıyan görüntülerle gündeme geldi. Tepki çeken görüntüler sonrası konuşan baba Hüseyin A., eşi ile kızının oyun oynadığını, bu videoların bilinçli olarak yayınlandığını, suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Söz konusu görüntülerde anne Zeynep A.'nın Asiye'ye "Otur" ya da "Dilini çıkar, it gibi yiyeceğini önüne koyacağım'' dediği duyulmuştu.

Haber 04-08-22 11:19

İki şehir kabusu yaşadı: Araçlar yolda kaldı, evleri su bastı! Acı haber geldi, 1 kişi selde hayatını kaybetti

Eskişehir ve Bilecik’te etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, cadde ve sokaklar suyla doldu, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Araçlar yolda kalırken bazı vatandaşların tüm eşyaları kullanılmaz hale geldi. Öte yandan Bilecik'te 68 yaşındaki Asiye Bikmen ile 41 yaşındaki oğlu Sinan Bikmen sele kapıldı. Talihsiz kadın selden kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 09-07-22 21:31
sel

Öykü Karayel'den şaşırtan 'çene' itirafı! Yamuk çenemle ilgili iltifat alıyorum

Kuzey Güney, Kalp Atışı, Kara Para Aşk gibi pek çok yapımda rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakteriyle ekranlarda olan Öykü Karayel, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu Selim'in sorularına samimi yanıtlar verdi ve çenesi hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 20-06-22 14:12

Asiye Ateş pitbull saldırısında ölümden dönmüştü! Tutuklu sanık kalmadı

22 Aralık 2021 günü 4 yaşındaki Asiye pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğramış, ağır yaralanmıştı. Avukatlarının tutukluluğa yönelik itirazı üzerine bugün 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, heyet 3 sanığın tahliyesine karar verdi.

Haber 17-05-22 15:59

Asiye Nur Atalay'ın annesinin Anneler Günü acısı! İlk kez anlattı: 'Kızımın hayalleri...'

Türkiye'yi kahreden Asiye Nur Atalay cinayetinin ardından annesi Rahşan Atalay'ın acısı devam ediyor. İlk kez Anneler Günü'nde ilk kez yalnız kaldığını söyleyen anne Rahşan Atalay, Asiye'nin yarım kalan hayallerini de anlattı. Rahşan Atalay ayrıca Asiye Nur Atalay'ın katili Ümit Karakoyun'un müebbet hapis cezası alması istediğini belirterek 'O içeride her gün ölsün istiyorum' dedi.

Haber 08-05-22 10:08

Sokak ortasında vahşice öldürüldü! Asiye Atalay cinayetinde katil Ümit Karakoyun'un yeni ifadesi ortaya çıktı

Türkiye'nin kanını donduran Asiye Nur Atalay cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Esenler'de gece vakti vahşice öldürülen 19 yaşındaki Asiye ve ailesinin, 2020 yılında, katil Ümit Karakoyun'dan şikayetçi olduğu belirlendi. Öte yandan katilin, olay öncesi Asiye'nin sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayını izlediği ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen Ümit Karakoyun 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Karakoyun yeni ifadesinde "Bir anlık öfke ile oldu. Alkollüydüm, pişmanım" dedi.

Haber 06-05-22 18:13

Asiye Atalay'ın katili Ümit Karakoyun kimdir? Ümit Karakoyun tutuklandı mı? Kaç yaşında?

Asiye Atalay'ın katili Ümit Karakoyun, Türkiye'yi derinden sarsan cinayetin ardından vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İstanbul'un Esenler ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay başından vurularak öldürüldü. Korkunç şekilde can veren genç kızın daha önce sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda "Belki Başka Hayatta" ifadesine yer verdiği görüldü. Peki Asiye Atalay'ın katili Ümit Karakoyun kimdir? Ümit Karakoyun tutuklandı mı? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 06-05-22 14:30

Asiye Atalay kimdir? Asiye Nur Atalay'ı kim öldürdü, katili kim? Tutuklandı mı?

Asiye Nur Atalay'ın ölümü Türkiye'yi derinden sarstı. İstanbul'un Esenler ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki genç kız başından vurularak öldürüldü. Korkunç şekilde can veren genç kızın daha önce sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda "Belki Başka Hayatta" ifadesine yer verdiği görüldü. Peki Asiye Atalay kimdir? Asiye Nur Atalay'ı kim öldürdü, katili kim? Tutuklandı mı? İşte detaylar...

Haber 06-05-22 14:20

Asiye Atalay'ı vahşice öldürmüştü! Katil Ümit Karakoyun'un arkadaşı anlattı: Cinayet sonrası geldi, 'karnım aç' dedi

Esenler’de başından vurularak öldürülen 19 yaşındaki Asiye Atalay'ın ölümü Türkiye'yi yasa boğmuş, katil Ümit Karakoyun cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söylemişti. Karakoyun cinayetten sonra Arnavutköy'deki arkadaşının evine saklandı. Arkadaş Ç.E., polise verdiği ifadede, ''Sigara aldık. Ümit ve bir abi buraya geldi. Karnım aç dedi. Buraya geldik. Silahı belindeydi. Ben yerde oturdum. Ümit de buradaydı. Silahı ne yaptığını ben görmedim'' sözlerini sarf etti.

Haber 06-05-22 13:09

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Asiye Atalay paylaşımı:

"Kahrolduk. Henüz 19 yaşındaki gencecik kardeşimiz Asiye Atalay'ın sokak ortasında vahşice katledilmesini lanetliyoruz"

Yurthaber 05-05-22 19:51

GÜNCELLEME - 2 Esenler'de silahla vurulan kadın hayatını kaybetti

Asiye Atalay'ın cenazesi Sultangazi'de toprağa verildi - Anne Rahşan Atalay: - "İlkokuldan beri takıntılıydı, bırakmadı peşini. Kızım başkasıyla evlenecekti, konuştuğu çocukla beni tanıştırdı. Bu yüzden böyle bir şey yaptı. Onu Allah'a havale ediyorum'' CENAZE TÖRENİ VE ANNENİN AÇIKLAMALARI EKLENDİ

Yurthaber 05-05-22 18:52

Son dakika: Asiye Nur Atalay cinayetinde kahreden detayı annesi açıkladı: Konuştum, yalvardım...

Son dakika haberi: Türkiye, 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ın öldürülmesine ağladı. Atalay, yıllardır kendisine takıntılı olan Ümit Karakoyun tarafından sokakta katledildi. Olay yerinden kaçan cani, daha sonra silahıyla beraber yakalandı. Görgü tanıklarının ifadelerinin ardından kahreden detayı Asiye Nur Atalay'ın annesi Rahşan Atalay açıkladı. Ayakta durmakta zorlanan acılı anne, "Onu Allah'a havale ediyorum. Kızım benim melek oldu. Asiyemin yaşadığını kimse yaşamasın." dedi.

Haber 05-05-22 17:59

Türkiye'yi sarsan 'Asiye Atalay' cinayeti! Katilin ilk ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ın cinayete kurban gitmesi Türkiye'yi yasa boğdu. Ümit K., Asiye Nur Atalay'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Saplantılı ve suç makinesi olduğu ortaya çıkan Ümit K.'nın Emniyet'teki sorgusunda ilk ifadeleri de ortaya çıktı.

Haber 05-05-22 17:54

Son dakika: Asiye Atalay'ı sokak ortasında öldüren katil Ümit Karakoyun suç makinesi çıktı! Genç kızın son sözleri hüzne boğdu

Son dakika haberi: Esenler'de meydana gelen olayda Asiye Atalay, kendisine saplantısı olduğu iddia edilen Ümit Karakoyun tarafından sokak ortasında başından vurularak öldürüldü. Olayın görgü şahidi, "Kızın önünde bir otomobil durdu. Kızı kurtarmak istedi. Kız çocuğa 'git kurtar kendini buradan' diye bağırdı. Sonra çocuk geri geldi ve vurdu'' diyerek dehşet anlarını anlattı. Öte yandan, 19 yaşındaki Asiye'yi sokak ortasında başından vurarak öldüren katil zanlısı yakalandı.

Haber 05-05-22 16:05

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş davasında 4 sanığa tahliye! Kendilerini böyle savundular

Türkiye'nin konuştuğu pitbull saldırısında 4 yaşındaki Asiye, ağır yaralanmış, bir dizi operasyon geçirmişti. Ateş'in sitenin bahçesinde oyun oynarken pitbull cinsi iki köpeğin saldırısında ağır yaralanmasıyla ilgili açılan davada tutuklu yargılanan 4 sanık tahliye edildi. Sanıklar önceki savunmalarını yineleyerek, köpeğin sahibi olmadıklarını belirtti. Mahkeme heyeti, tutukluluk sürelerini göz önünde bulundurarak 4 sanığın tahliyesine ve eksiklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi

Haber 28-04-22 14:54

Asiye Ateş'e Pitbull saldırısı davasında tahliye edilen 4 sanık yeniden tutuklandı

Gaziantep'te, 4 yaşındaki Asiye Ateş'in oturduğu sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralandığı olayla ilgili cezaevinde olan 4 sanık tahliye edilmişti. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine ise Nöbetçi 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, sanıklar hakkında yeniden tutuklama kararı verdi. Polisler tarafından yakalanan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 22-02-22 20:52

Herkes birbirini suçladı! Asiye'nin ölümden döndüğü pitbull saldırısı davasında sanıklara tahliye

Gaziantep'te, 4 yaşındaki Asiye Ateş'in oturduğu sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralandığı olayla ilgili 6 sanığın yargılandığı davanın bugün görülen ilk duruşmasında tutuklu 4 sanık da tahliye edildi. Sanıklar mahkemede köpeklerin sahibi olmadıklarını belirterek birbirlerini suçlarlarken mahkeme heyeti dava dosyasını uzlaştırma komisyonuna sevk etti.

Haber 21-02-22 19:56

Cinayete kurban giden 16 yaşındaki Sıla Şentürk'e son veda! ''Başımız öne eğildi''

Türkiye'yi kahreden ve yasa boğan Sıla Şentürk cinayetinde gözü yaşlı aile bugün kızlarının cenazesini toprağa verdi. Cenaze namazı için önce Yalı mahallesindeki eve helallik alınmak üzere getirilen tabuta sarılan anne Asiye Şentürk'ün sinir krizi geçirdiği, ayakta güçlükle durduğu gözlendi. Cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Ramazan Topcan, ''Televizyon ekranlarında kadınlara yönelik şiddet, çocuk istismarı, çocuk gelinler artık başımızı eğmiştir. Silkelenmemizin zamanı artık gelmiştir'' dedi

Haber 17-02-22 12:13

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş eve döndü! İlk kez görüntülendi

Gaziantep'te iki pitbullun saldırısı sonrası ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bir dizi operasyon geçiren 4 yaşındaki Asiye Ateş, dün sabah saatlerinde taburcu edildikten sonra memleketi Gaziantep'e dönmüştü. Memleketi Gaziantep'e dönen minik Asiye ve ailesi, yeni evlerindeki ilk gününde ilk kez görüntülendi.

Haber 01-02-22 12:18

Minik Asiye'ye pitbull saldırısında yeni gelişme! Köpekler silah sayıldı

Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin olayda iddianame tamamlandı. 6 sanık hakkında hazırlanan iddianamede pitbullar silah olarak nitelendirilirken, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin silindiği belirtildi.

Haber 31-01-22 22:40

Gaziantep'te iki pitbullun küçük Asiye'ye saldırısıyla ilgili iddianame hazırlandı

Gaziantep'te pitbull cinsi köpeklerin 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırısına ilişkin site yöneticisinin de aralarında bulunduğu 6 sanık hakkında "olası kastla yaralama" ve "suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçlarından hazırlanan iddianamede, saldırgan köpekler silah olarak nitelendirildi

Yurthaber 31-01-22 17:41

Minik Asiye taburcu edildi

İki pitbullun saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, 41 gün süren tedavisinin ardından Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesinden ailesiyle ayrıldı - Baba Hüseyin Ateş: - "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'dan Allah razı olsun. 1,5 ay sonra tekrar geleceğiz"

Yurthaber 31-01-22 12:31